Logo Goals and Glamour
WTF! Derksen werkt aan concurrent VI

september 2015 • WTF

WTF! Derksen werkt aan concurrent VI

Bizar nieuws in voetballand. Ex-Voetbal Internationalbaas Johan Derksen heeft plannen om een nieuw voetbaltijdschrift op de markt te brengen. Dat heeft de snor dinsdag laten weten aan de Vara Gids.

Johan Derksen wil samen met zijn crew van het tv-programma Voetbal Inside (voorheen Voetbal International), Wilfred Genee, René van der Gijp, Wim Kieft, Hans Kaay jr. en Johan Boskamp het blad met de naam Voetbal Inside lanceren: “We nemen allemaal ons netwerk mee”, aldus Derksen. “Op 10 september gaan we erover beslissen, we zijn al in gesprek met andere uitgeverijen.”

De plannen van Derksen betekenen een revolutie in voetbalmagazineland. Derksen was namelijk van 1977 tot 2015 in dienst was van Voetbal International en was jarenlang het boegbeeld van het weekblad.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Sinds een paar jaar is de samenwerking echter niet meer zo lekker en sinds deze zomer is de naam voetbal international niet meer gekoppeld is aan het tv-programma van RTL7 door herhaaldelijke sneren van de Snor en zijn tafelgenoten naar het weekblad.

Logo Goals and Glamour