Logo Goals and Glamour
Vrouw laat zich nemen door Van Gaal-dwerg
© Pro Shots

januari 2016 • WTF

Vrouw laat zich nemen door Van Gaal-dwerg

The Sun luistert deze zondag weer op met een ronduit bizar verhaal. Allereerst wat basisinfo: er bestaat in Engeland kennelijk een dwergversie van Louis van Gaal, die zich laat inhuren voor feesten en partijen.

Nu is dat al belachelijk genoeg, maar dit verhaal wordt nog veel gekker. Een zakenman huurde deze kleine man namelijk in om een benefietevenement op te vrolijken, maar kreeg daar behoorlijk spijt van. De dwerg, tevens porno-acteur, werd namelijk betrapt met de vrouw van de zakenman, in… confronterende houding.

“Ik trapte de deur in en zag haar gebogen staan, met haar jurk omhoog”, vertelt de onfortuinlijke echtgenoot, die het duo op de gehandicapten-wc terugvond. “Die dwerg stond op het toilet en gaf haar een beurt van achteren. Ik moest bijna lachen, het was zo belachelijk.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

De zakenman gaf de dwerg een pofferd op zijn neus en ligt momenteel in scheiding. De ondeugende dwerg is zich van geen kwaad bewust: “Ik ben vrijgezel. Het is zijn probleem dat hij zijn vrouw niet kan bevredigen.”

Logo Goals and Glamour