Logo Goals and Glamour
Vervelende Van Persie geslacht: “Breek een been, eikel”
© Twitter

februari 2017 • WTF

Vervelende Van Persie geslacht: “Breek een been, eikel”

Robin van Persie bezorgde Fenerbahce met zijn doelpunt dan wel de overwinning op koploper Besiktas, het ging na afloop meer over het vreemde gedrag van de Nederlandse spits.

RvP zorgde er voor dat Besiktas-speler Dusko Tosic met rood kon vertrekken, daagde daarna het thuispubliek uit en vond het nodig zijn doelpunt voor de neus van tegenspeler Oguzhan Özyakup te vieren. Dat laatste is opmerkelijk, aangezien de twee in hun Arsenal-tijd goed met elkaar op konden schieten.

Özyakup toonde zich na afloop dan ook teleurgesteld. “Ik was heel goed bevriend met een bepaalde speler op het veld”, laat hij aan Turkse media weten, duidelijk doelend op Van Persie. “Dat is anders na vanavond. Soms zie je op het veld het ware gezicht van een voetballer.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Ook de vrouw van Tosic, de speler die door toedoen van Van Persie rood kreeg, roerde zich. Op Twitter liet ze in niet mis te verstane bewoordingen weten hoe ze dacht over de voetballer. “Robin van Persie is een stomme motherfucker”, schreef Jelena Karleusa. “Breek een been, eikel.”

Vriendlief was niet blij met de tweet, waarop Karleusa hem verwijderde. Ze liet even later echter alsnog weten niet van ‘smerige spelers’ te houden.

Artikel verder na advertentie

Kortom: Van Persie staat er weer goed op in Turkije!

 

Logo Goals and Glamour