Logo Goals and Glamour
NEC-fans maken Tim Hofman-mepper erelid
© Instagram

augustus 2017 • WTF

NEC-fans maken Tim Hofman-mepper erelid

Het zal je niet ontgaan zijn dat BOOS!-presentator Tim Hofman onlangs op zijn bek werd geslagen door de Nijmeegse huisjesmelker Ton Hendriks. Hoewel vrijwel iedereen ‘kamp Tim’ is, ligt de zaak heel anders bij de harde kern van NEC.

De die-hard supporters van de gedegradeerde club geven de Quote 500-genoteerde een cultstatus. “Klasse Ton! Zulke mannen hebben we nodig in Nijmegen”, valt te lezen in een Facebook-bericht. “Hierbij maken we je erelid van HKN! Pasje en presentje komen spoedig jouw kant op!”

In de reacties krijgt de twijfelachtige mededeling veel bijval. Hendriks is een bekende bij NEC: de rijkaard is regelmatig in de business club te vinden.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

De supporters zijn ook voornemens om in de thuiswedstrijd tegen Almere City in de 72e minuut (Ton is 72) te zingen: “Wij zijn niet bang want Ton die is er bij.” Zou die er blij mee zijn?

Klasse Ton! Zulke mannen hebben we nodig in Nijmegen en bij eNieSee! Hierbij maken we je erelid van HKN! Pasje en presentje komen spoedig jouw kant op! 💪👍Ps. Tim Hofman jankbal! 🖕

Posted by eNieSee HKN on Montag, 14. August 2017

Logo Goals and Glamour