Logo Goals and Glamour
Mexicaanse Hélène Hendriks op live tv aangerand door voetbalfans
© YouTube

mei 2018 • WTF

Mexicaanse Hélène Hendriks op live tv aangerand door voetbalfans

Het is een triest feit, maar een vrouwelijke voetbalverslaggeefster heeft regelmatig te maken met seksuele intimidatie. Dat geldt ook voor Maria Fernanda Mora, de Mexicaanse ‘Hélène Hendriks’ van FOX Sports Mexico.

Maria deed tussen een stel uitzinnige Mexicaanse fans verslag van de Concacaf Champions League. Hoewel dat een mooi shot opleverde, kon één van de blije supporters zijn handjes niet thuishouden. De man maakt het uiteindelijk zo bont, dat Maria besloot erop los te slaan met haar microfoon.

María Fernanda Mora sufre manoseos de aficionados de Chivas

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

In een uitgebreide reactie op Instagram geeft de vrouw tekst en uitleg bij de beelden. Ze blijkt meermaals in de billen te zijn geknepen door de viespeuk achter haar.

“Ik dacht: ‘misschien raakte hij me per ongeluk aan door het geduw van de andere fans rond hem’, waardoor ik eerst besloot te blijven praten tegen de camera”, schrijft de presentatrice. “Omdat ik niet reageerde en gewoon mijn werk bleef doen, vond deze kerel het nodig om zijn hand nog twee keer tussen mijn billen te stoppen. Daarop heb ik besloten me te verdedigen.”

Artikel verder na advertentie

Ze vervolgt door te zeggen dat dit duizenden vrouwen dagelijks overkomt. “Het verschil is dat het mij overkwam in een live-uitzending voor televisie, en dat ik besloten heb me te verdedigen.” Maria kreeg positieve reacties op haar actie, maar helaas ook negatieve. “Sommigen zeiden dat ik het verdiende en dat ik een hoer ben, dat ze me gingen aanranden, dat ik het me gezocht heb en dat ik zoiets wel kon verwachten.” Er is kennelijk nog een lange weg te gaan…

Have no caption for these… . . [[Foto del gran ? @frrr_1]]

A post shared by María Fernanda Mora (@marifermora_90) on

Mexicaanse Helene Hendriks live op tv aangerand

© Instagram

Logo Goals and Glamour