Logo Goals and Glamour
Het verhaal achter bizarre crash met bikini-dame: “Slippers zaten vast”
© Facebook / YouTube

mei 2018 • WTF

Het verhaal achter bizarre crash met bikini-dame: “Slippers zaten vast”

Hij is in geen velden of wegen te bekennen, de Britse miljonair die deze week zijn peperdure Rolls Royce (ter waarde van 307.000 euro) in een tabakszaak parkeerde. Het gebeurde allemaal op Mallorca, waar boeljonair Jody Sanders het leven vierde met twee bikinidames.

Eén van die dames is duidelijk zichtbaar op onderstaande beveiligingsbeelden van het ongeluk. Ze licht haar welgevormde derrière na de crash van de achterbank. Kijk zelf maar:

U parkeert uw cabriolet in deze tabakszaak met een halfnaakte chick aan boord. Mag dat? ?@goalsandglamour #mallorca #crash #bikinigirl

A post shared by Goals and Glamour (@goalsandglamour) on

Artikel verder na advertentie

Op de camerabeelden is ook te zien dat Sanders zich meteen uit de voeten maakt en de winkel in puin achterlaat. Hij is nog altijd voortvluchtig, hoewel de miljonair wel contact opnam met de winkeleigenaar.

Artikel verder na advertentie

“Mijn slipper zat vast onder het gaspedaal”, zou hij de onfortuinlijke ondernemer Maria Mamen meegedeeld hebben. Hij vroeg haar wel om verzekeringsgegevens en beloofde de schade te vergoeden. “Hij zei dat het hem enorm speet.”

Een restauranthouder zag Sanders voorbijkomen in zijn sportwagen. “De man was aan het rijden en de muziek stond heel hard. Twee knappe Zuid-Amerikaanse vrouwen dansten in bikini. Ze namen ook selfies.”

Artikel verder na advertentie

Sanders is een zakenman en woont afwisselend in Mallorca en Engeland. Daar heeft hij een villa met tennisveld en zwembad – ter waarde van 1,3 miljoen euro. Hij is niet onbekend met justitie: de Engelsman moest vorig jaar voor de rechter verschijnen omdat iemand zijn Porsche (van 110.00 euro) in de prak had gereden.

De rijkaard liep op zijn social media-account graag te koop met zijn miljoenen, maar heeft die accounts na het incident haastig uit de lucht gehaald. Maar ja, het internet vergeet niet…

Miljonair Jody Sanders crasht Rolls Royce in winkel

© Facebook

Miljonair Jody Sanders crasht Rolls Royce in winkel

© Facebook

Logo Goals and Glamour