Logo Goals and Glamour
Bloeddorstige crimineel tussen Liverpool-sterren
© YouTube

oktober 2015 • WTF

Bloeddorstige crimineel tussen Liverpool-sterren

In Liverpool is wat consternatie ontstaan nadat een beruchte crimineel uit de stad doodleuk plaatsnam naast enkele voetballers van de club.

De Reds troffen Bournemouth in de League Cup (1-0 winst voor Liverpool) en trainer Jürgen Klopp had naar goed gebruik een B-team opgesteld. Een shot van de VIP-tribune leerde echter dat naast spelers als Christian Benteke en Mamadou Sakho de bloeddorstige misdadiger Stephen ‘The Devil’ French was aangeschoven.

De bijnaam zegt het misschien al, maar dat is geen lekkere jongen. Hij zat onder andere in de bak omdat hij een zakenman bedreigde met een neppistool en zijn duivelse reputatie kreeg hij na het afpersen en martelen van drugsdealers.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

De aanwezigheid van deze bajesklant zat dus niet helemaal lekker bij enkele fans van de club, omdat French tevens heeft aangegeven op een dodenlijst te staan.

“Mijn 14-jarige zoon zit ook bij die wedstrijd”, klaagt een anonieme fan bij de Liverpool Echo. “En dan zit Stephen French daar. Wat als iemand op hem gaat schieten? Ik vind het afschuwelijk dat hij toegelaten wordt.”

Artikel verder na advertentie

Logo Goals and Glamour