Logo Goals and Glamour
Naast John ook oud-Ajacied naar HSV
Bouy was een groot talent van Ajax © Youtube

januari 2014 • Winnaars

Naast John ook oud-Ajacied naar HSV

Bert van Marwijk is druk bezig om de selectie van zijn club HSV te versterken. De oud-bondscoach doet dit vooral met Nederlanders. De komst van Ola John is zo goed als rond, er hoeven alleen nog wat kleine handelingen gedaan te worden.

Een medische keuring en nog wat andere formaliteiten resten hem nog: “Als hij die goed doorstaat en alle formaliteiten afgehandeld zijn, kunnen we de transfer afronden”, zei Jarchow, voorzitter van HSV.

Naast John staat ook oud-Ajacied Ouasim Bouy volgens Duitse media op het punt om naar HSV te verhuizen. De Nederlandse middenvelderzit sinds enkele jaren bij het Italiaanse Juventus, maar heeft dit seizoen nog geen minuut gespeeld in de Serie A. Van Marwijk zou Bouy, die zijn opleiding bij Ajax genoot, een kans willen geven in Hamburg. Vorig seizoen speelde de jeugdinternational op huurbasis voor Brescia.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Bouy gold als een groot talent bij Ajax, maar zijn zaakwaarnemer Mino Raiola bracht heb op jonge leeftijd naar Juventus. Daar heeft de jonge Nederlander het niet makkelijk, hij speelde nog maar amper in het eerste en wordt nu dus mogelijk opnieuw uitgeleend.

Logo Goals and Glamour