Logo Goals and Glamour
Cruijff niet naar Barcelona – Ajax
Cruijff bij RTL Late Night ©rtl.nl

september 2013 • Winnaars

Cruijff niet naar Barcelona – Ajax

Johan Cruijff zal komende week niet naar de wedstrijd van Ajax tegen Barcelona gaan. Ook al woont de voormalig speler van beide clubs in Barcelona, hij zal niet in het stadion zitten als Ajax het woensdag in Camp Nou aantreedt tegen de kampioen van Spanje.

De nummer 14 van weleer weigert zich uit onvrede met het huidige clubbestuur van Barcelona in het stadion te komen. Dat zei Cruijff gisteravond in het tv-programma RTL Late Night. “Ik kom niet naar Camp Nou zolang hij de voorzitter is”, stelde Cruijff. “Ik ben woensdag voor Ajax.”

Cruijff verdedigde gisteren het transferbeleid van Ajax, dat deze zomer weinig geld uit gaf, maar wel enkele bepalende spelers liet vertrekken. “Het geld dat nu op de bank staat, moet nu op een goede manier geïnvesteerd worden. Dan kan je nieuwe spelers niet extreem veel gaan betalen. We kunnen wat dat betreft niet meedoen met de grote competities. Als wij ons niet voor de Champions League plaatsen, hebben we dat geld niet. Je moet het dus geleidelijk opbouwen.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Logo Goals and Glamour