Logo Goals and Glamour
Ontmoet de appetijtelijke vrouw van Ajax-doelman Geronimo Rulli
© Pro Shots / Instagram

maart 2023 • Vriendin van

Ontmoet de appetijtelijke vrouw van Ajax-doelman Geronimo Rulli

Ajax legde begin 2023 acht miljoen euro op tafel voor Gerónimo Rulli. De Argentijnse doelman is daarmee verhuisd van Villarreal naar Amsterdam, samen met zijn echtgenote. We stellen je voor aan Rocío Esposito Suarez, de knappe vrouw van Gerónimo Rulli.

De vrouw van Gerónimo Rulli
© Instagram: @Rocioesposito

De viervoudig international van Argentinië is al negen jaar samen met zijn huidige vrouw. Hij leerde Rocío in 2014 kennen in de Argentijnse stad La Plata, zestig kilometer onder Buenos Aires. Op dat moment was Rulli net doorgebroken bij zijn eerste club Estudiantes. De twee begonnen met daten en kregen uiteindelijk een relatie.

Gerónimo Rulli is getrouwd met zijn vrouw Rocío Esposito Suarez
© Instagram: @Rocioesposito

Halverwege dat jaar kreeg Rulli een aanbieding van het Spaanse Real Sociedad. Een mooie stap in zijn carrière, maar daarvoor moest hij wel een lastige keuze maken. Zijn vriendin Rocío studeerde voedingswetenschappen aan de Universiteit van La Plata en wilde per se haar studie afmaken. Dat weerhield Rulli er niet van om zijn loopbaan voort te zetten in Europa.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Rocío Esposito Suarez, de vrouw van Ajax-doelman Gerónimo Rulli
© Instagram: @Rocioesposito

De vrouw van Ajax-doelman Rulli

Twee jaar lang leefden Rulli en Rocío gescheiden van elkaar. Ze hielden hun relatie wel intact en hielden contact via (video)bellen en heel af en toe eens overvliegen. In 2016 haalde Rocío haar diploma en kon ze alsnog overkomen naar Spanje. Daar woonden zij voor het eerst samen.

Vrouw Geronimo Rulli

Drie jaar later, vijf jaar nadat ze elkaar hebben ontmoet, wist Gerónimo het zeker: dit is de vrouw van zijn dromen. Hij vroeg Rocío ten huwelijk en ze trouwden in stijl op een grootse bruiloft in Buenos Aires, waar al hun vrienden en familie aanwezig waren. De jaren daarop stonden in het teken van gezinsuitbreiding.

Artikel verder na advertentie

Gerónimo Rulli met zijn vriendin Rocío Esposito Suarez
© Instagram: @Rocioesposito
Vrouw van Geronimo Rulli
© Instagram

Zoontje van Gerónimo Rulli

Zo kregen Rulli en Rocío in 2021 hun eerste kind. De Argentijnse beviel van een zoontje en ze noemden hem Luca. En Luca heeft overduidelijk de genen van zijn vader, want Rocío deelt regelmatig filmpjes van haar zoon dat hij op anderhalfjarige leeftijd al met de bal in de weer is. Daarnaast hebben zij ook twee Franse bulldogs aan het gezin toegevoegd: Matilda en Raulito.

Rocío Esposito Suarez en Gerónimo Rulli met hun zoon Luca
© Instagram: @Rocioesposito

Rocío is een halfjaar jonger dan haar man Rulli en is geboren in La Plata. Ze is werkzaam als voedingsdeskundige en fitnessinstructeur en heeft ook klussen als visagiste gedaan, hoewel ze dat in Nederland allemaal nog niet heeft opgepakt. Dus stuur haar een berichtje en misschien ben jij wel haar eerste klant!

Logo Goals and Glamour