Logo Goals and Glamour
Dit is de vrouw van Erik ten Hag: een goed bewaard geheim
© Pro Shots / Facebook

november 2022 • Vriendin van

Dit is de vrouw van Erik ten Hag: een goed bewaard geheim

Met Erik ten Hag heeft Nederland gelukkig nog één trainer in het Europese topvoetbal. Ten Hag ging in de zomer van 2022 aan de slag bij Manchester United en verhuisde met zijn gezin naar Engeland. Maar wie is de grote liefde van de voetbaltrainer eigenlijk? Dit is Bianca ten Hag, de vrouw van Erik ten Hag!

Bianca ten Hag is geen typische WAG, maar blijft juist liever uit de publiciteit. Daarom is er niet bijzonder veel bekend over de Ten Hag’s echtgenote. Wel weten we dat het koppel in Oldenzaal woont, maar nu een extra woning heeft in Manchester.

Hoe oud is de vrouw van Erik ten Hag?

Bianca is naar schatting iets jonger dan haar man. Volgens de Engelse media gaat het hier om een oude jeugdliefde. Hoewel er weinig bekend is over de relatie van Erik en Bianca, hebben de twee wel één gezamenlijke hobby: golfen.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Mystery solved: dit is de onbekende vrouw van Erik ten Hag! 😱

Erik ten Hag en zijn vrouw hebben drie kinderen

Erik en Bianca ten Hag zijn getrouwd en hebben inmiddels drie kinderen op de wereld gezet. In zijn tijd als trainer van FC Utrecht kreeg zijn zoon een zwaar auto-ongeluk. Het lijkt er gelukkig op dat hij na zijn revalidatieperiode geen blijvend letsel heeft overgehouden aan het ongeluk. De twee dochters van Erik en Bianca heten Indy en Kelly, twee uitstekend gelukte exemplaren!

Meer over Erik ten Hag en Ajax

Erik ten Hag, zijn vrouw Kelly ten Hag, dochters Kelly ten Hag en Indy ten Hag
© Instagram: @Indy_tenhag
Indy ten Hag, de dochter van Erik en zijn vrouw Bianca ten Hag
© Instagram: @Indy_tenhag
Kelly ten Hag, de dochter van Erik en zijn vrouw Bianca ten Hag
© Instagram: @Kellytenhag
Logo Goals and Glamour