Logo Goals and Glamour
Dit modepopje is de vrouw van analist Arnold Bruggink
© ESPN

februari 2023 • Vriendin van

Dit modepopje is de vrouw van analist Arnold Bruggink

‘Professor dokter Arnold Bruggink’ of ‘Doctorandus Bruggink’ wordt hij regelmatig genoemd door collega-analist René van der Gijp. Maar wat weten we eigenlijk over voetbalanalist Arnold Bruggink? Dit is Inge Bruggink, de vrouw van Arnold Bruggink.

Inge, de vriendin van Arnold Bruggink, wordt zijn vrouw
© Instagram: @Arnold.Bruggink

Arnold Bruggink kan zich helemaal verliezen in een tactische analyse van een voetbalsituatie. Vandaar dat Van der Gijp hem weleens gekscherend ‘Dokter Anders Bruggink’ noemt. Toch valt de analist ook bij veel mensen in de smaak. Zijn voetbalkennis deed hij onder meer op als voetballer bij PSV, Real Mallorca, Hannover 96 en FC Twente. En overal werd hij bijgestaan door zijn steun en toeverlaat: Inge.

Johan Derksen aan een tafel met professor dokter Arnold Bruggink? - VOETBAL INSIDE

Vriendin Arnold Bruggink werd in 2009 zijn vrouw

Inge en Arnold zijn al meer dan 25 jaar samen. Na het afronden van haar hbo-studie reisde ze steeds met haar vriend Arnold mee naar de stad waar hij op dat moment voetbalde. Pas toen Arnold in de nadagen van zijn carrière zat, wist hij het zeker: Inge was de vrouw van zijn leven. In 2009 vroeg hij haar ten huwelijk en werd Inge de vrouw van Arnold Bruggink.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Inge, de vrouw van Arnold Bruggink
© Instagram: @Winkelfier

Inge Bruggink is een zeer bedrijvig typje. Ze werkte lange tijd in de verfgroothandel die haar vader ooit heeft opgezet, maar is ook succesvol ondernemer. Zo heeft ze in 2016 een eigen modezaak in het leven geblazen. Samen met Martiene en Hilde Bruggink, de twee zussen van Arnold en sportjournalist Fardau Wagenaar heeft ze Fier opgezet. Fier is een hippe modezaak met dameskleding, voor vrouwen uit het hogere segment.

Zussen Martiene en Hilde Bruggink en vrouw Inge Bruggink van Arnold Bruggink
© Instagram: @Arnold.Bruggink

Kinderen van Arnold Bruggink en zijn vrouw

De winkel staat in de woonplaats van Arnold en Inge: Enschede. Van de vier eigenaressen is Inge het vaakst in de winkel te vinden. Dat combineert ze ook nog eens met het opvoeden van drie kinderen. Inge en Arnold hebben de afgelopen jaren namelijk niet stilgezeten. Ze hebben twee zoons: Pim en Tijn en een dochter genaamd Evi. Een gelukkig gezin, zo doen de foto’s op Instagram vermoeden.

Artikel verder na advertentie

Inge Bruggink met haar man Arnold Bruggink en de kinderen
© Instagram: @Arnold.Bruggink
Arnold Bruggink met zijn vrouw Inge Bruggink en de kinderen
© Instagram: @Arnold.Bruggink
Inge Bruggink, de vrouw van analist Arnold Bruggink
© Instagram: @Winkelfier
Logo Goals and Glamour