Logo Goals and Glamour
Ex-vriendin Antony doet aangifte: mishandeld en met dood bedreigd
© Pro Shots

juni 2022 • Vriendin van

Ex-vriendin Antony doet aangifte: mishandeld en met dood bedreigd

Ajax’ absolute recordtransfer lijkt er een schimmig leven op na te houden. De ex-vriendin van Antony heeft aangifte tegen gedaan van mishandeling. Het gaat om ene Gabriela Cavallin, een Braziliaanse dj en influencer. Antony zou haar hebben verwond en telefonisch met de dood hebben bedreigd.

© Instagram

ESPN Brazilië en Globoesporte.com zeggen de aangifte hebben ingezien, en de aantijgingen zijn niet mals. Zo zou Gabriela schaaf- en snijwonden hebben overgehouden aan ruzies met Antony. Daar zijn foto’s van overhandigd aan de politie. Bovendien waren een vriendin en haar moeder getuige van het voorval.

Gabriela was naar verluidt zo bang voor Antony, dat ze bescherming vroeg aan de politie. Antony zou een wapen bezitten, en veel foute vrienden uit de favela hebben.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Het ging om een knipperlichtrelatie, die eind mei tot een definitief einde kwam. Gabriela was bij Ajax al samen met Antony en reisde met de voetballer naar Manchester United. Ook daar vonden incidenten plaats: na een ruzie werd ze door twee artsen van United behandeld aan een verschoven siliconenprothese. Bij een feest in São Paulo trok hij Gabriela aan haar armen en haren en duwde haar in een auto.

Antony heeft ook kind met jeugdvriendin

Antony was voor de relatie met Gabriela lang samen met zijn jeugdvriendin Rosileny Xavier, met wie hij een zoontje heeft. Rosileny woonde met Antony in Amsterdam, waar op haar Instagram nog wat sporen van te zien zijn.

Artikel verder na advertentie

Ook zijn nieuwe vriendin zou zwanger van Antony zijn geworden: Gabriela verloor haar baby na een aantal weken. De politie legt geen verband tussen eventuele mishandelingen en de miskraam.

Vriendin van Antony
© Instagram
Logo Goals and Glamour