Logo Goals and Glamour
De vriend van hockeyer Noor Omrani speelt bij Feyenoord
© Instagram

maart 2023 • Vriendin van

De vriend van hockeyer Noor Omrani speelt bij Feyenoord

Noor Omrani timmert aan de weg als hockeyer bij HC Den Bosch en speler van Jong Oranje. En… ze heeft een bekende geliefde! Feyenoorder Marcus Holmgren Pedersen is namelijk de vriend van Noor Omrani.

Noor Omrani is de vriendin van Marcus Holgren Pedersen
© Instagram: @Nooromrani

Noor heeft dus een relatie met een andere Noor. Hoe de twee een relatie kregen, is wel een bijzonder verhaal. “Het gebeurde tijdens een Europese thuiswedstrijd”, vertelde hij aan Feyenoord TV. “Zij zat op de tribune en ik speelde een goede pot.” Na het duel kwam de teammanager van Feyenoord, Frank Boer, met Noor en haar vriendin in gesprek. “Hij vroeg wie haar favoriete speler uit het team was.”

Noor Omrani kent Marcus Holgren Pedersen via de teammanager van Feyenoord
© Instagram: @Nooromrani

Marcus Pedersen is de vriend van Noor Omrani

“Tijdens de wedstrijd had ze het daar al met haar vriendin over gehad en toen zei ze de nummer twee van Feyenoord. Later vertelde ze me dat ze dat antwoord gaf omdat ik goed speelde, maar ik hoop toch ook om mijn uiterlijk.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

De volgende dag kwam Boer na de training naar Pedersen toe. “Hij zei: ‘ik denk dat ik een nieuwe vriendin voor je gevonden heb.’ Toen zijn we naar zijn kantoor gegaan en hebben we haar opgezocht op Google.”

Naomi Omrani heeft een relatie met Marcus Holgren Pedersen
© Instagram: @Nooromrani

“Ik zag dat ze hockeyster was en ik vind sportieve vrouwen heel aantrekkelijk. Daarnaast was ze vooral heel knap.” Via sociale media is hij uiteindelijk met Noor Omrani in contact gekomen. “Ik voegde haar toe op Instagram en ze plaatste vaak foto’s dat ze koffie aan het drinken was. Toen heb ik haar gevraagd of ze niet een keer koffie met mij wilde drinken.”

Artikel verder na advertentie

Naomi Omrani is de vriendin van Marcus Holgren Pedersen
© Instagram: @Nooromrani

Noor Omrani knapste spelersvrouw

De twee hebben als eerste date inderdaad een kopje koffie gedronken en inmiddels zijn ze al meer dan een jaar samen. Buiten haar hockeyprestaties om, levert ook haar relatie met de Feyenoorder Noor behoorlijk wat publiciteit op. Zo werd Omrani afgelopen jaar bij FHM verkozen tot knapste spelersvrouw van het jaar.

Marcus Holgren Pedersen is de vriend van Naomi Omrani
© Instagram: @Nooromrani

In gesprek met dat medium deed Noor haar kant van het verhaal. “Ik heb best wel brutale humor en ik val gewoon echt op van die kaashoofden. Van die blonde guys. Ik stond echt ver van Marcus af en kon zijn gezicht niet eens zien, maar ik vond hem zo goed spelen. Hij was echt een van de beste van het veld. Dus ik grap tegen mijn vriendin van ‘Hé, daar loopt m’n schatje!’. Echt super dom. Dat vertelde zij vervolgens aan iemand die de teammanager van Feyenoord bleek te zijn.”

Naomi Omrani en Marcus Holgren Pedersen hebben een bijzonder liefdesverhaal
© Instagram: @Nooromrani
Logo Goals and Glamour