Logo Goals and Glamour
Vieze oude mannetjes willen met Puck op de foto: “Gewoon blijven lachen”
© Instagram

maart 2019 • Vriendin van

Vieze oude mannetjes willen met Puck op de foto: “Gewoon blijven lachen”

Hoe kunnen we International Women’s Day beter vieren dan aandacht te schenken aan Puck Moonen? De 22-jarige wielrenster won nooit een noemenswaardige koers, maar is online één van de populairste Nederlandse sporters.

Elke man weet hoe dat komt, maar Puck wijdt er in een interview met BN De Stem uitgebreid over uit. Bij elk evenement waar de Brabantse schone aanwezig is, krijgt ze een colonne fans achter zich aan. En daar zitten aparte types bij. Oude mannen, bijvoorbeeld.

View this post on Instagram

Hoe vieren we International Women's Day beter dan aandacht te schenken aan @puckmoonen? Ze won nooit een noemenswaardige koers, maar is één van de populairste Nederlandse sporters. Elke man weet waarom. ? Bij elk event krijgt ze fans achter zich aan en daar zitten aparte types bij. Oude mannen, bijvoorbeeld. ? Puck zit er niet mee. “Ach, ik ben het gewend. Gewoon blijven lachen", vertelt ze BN De Stem. Ben jij ook Puck Moonen-fan? ?

A post shared by #GOALS (@goalsmagnl) on

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Een beetje vreemd, maar Puck zit er niet mee. Ach, ik ben het gewend. Gewoon blijven lachen”, vertelt ze aan de krant. “De sponsor van de ploeg is ook blij met alle aandacht. Soms ga ik voor een sponsor met een groepje mannen fietsen. De eerste tien minuten gaat dat met veel bombarie en show. Daarna hoor je ze meestal niet meer zo.”

Maar hoewel men vooral op haar uiterlijk afkomt, heeft Puck haar wielerloopbaan niet opgegeven. Haar sport gaat boven alles. Ook boven bikinifoto’s dus, die haar de meeste likes opleveren. “Maar dat wil niet zeggen dat ik meer bikinifoto’s ga posten. Foto’s moeten een beetje in de lijn zijn van waarmee ik bezig ben. En dat is vooral fietsen.”

Artikel verder na advertentie

Hoe het ook zij, op Instagram heeft Puck met haar 318.000 volgers meer Insta-fans dan pakweg Dafne Schippers (245.000), Estavana Polman (190.000) en Suzanne Schulting (105.00). Maar, denkt Puck: “Suzanne Schulting plaatst meer blotere foto’s dan ik. Die gaat er wel komen zo.”

Vieze oude mannetjes met Puck

© Instagram

Vieze oude mannetjes met Puck

© Instagram

Vieze oude mannetjes met Puck

© Instagram

Logo Goals and Glamour