Logo Goals and Glamour
Victoria Vermeer datete twee oud-Ajacieden, maar heeft nu nieuwe vriend
© Instagram

september 2023 • Vriendin van

Victoria Vermeer datete twee oud-Ajacieden, maar heeft nu nieuwe vriend

Victoria Vermeer heeft een nieuwe vriend. De ex-vriendin van voetballers Justin Kluivert en Jay Gorter heeft een nieuwe liefde aan de haak geslagen. Dit is Howik Hanna, de kersverse vriend van Victoria Vermeer.

Howik Hanna is de nieuwe vriend van Victoria Vermeer
© Instagram: @Howikhanna

Wellicht ken je Victoria Vermeer van haar deelname aan het populaire televisieprogramma Love Island. In 2019 haalde ze de finale van het programma en vormde ze een liefdeskoppel met Ziggy. Zij waren de enige deelnemers die het ook na het programma met elkaar uithielden. Dat duurde echter een jaar, want ook die relatie liep op de klippen.

Victoria Vermeer niet meer samen met Jay Gorter en Justin Kluivert
© Instagram: @Victoria_vermeer

Victoria Vermeer en haar voetballiefdes

“Ik kon mij niet honderd procent geven en ik wil pas met iemand zijn als ik helemaal zeker weet dat ik met diegene een toekomst wil opbouwen”, vertelde Victoria aan RTL Boulevard. Op dat moment zagen diverse voetballers hun kans schoon. Justin Kluivert was de eerste die met de beeldschone Victoria op date ging, maar dat draaide uiteindelijk op niets uit.

Lees ook: 5 dingen die je nog niet wist van Justin Kluivert

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Victoria Vermeer heeft na Justin Kluivert en Jay Gorter een nieuwe vriend
© Instagram: @Victoria_vermeer

Vervolgens was het de beurt aan Ajax-doelman Jay Gorter. Ook hij heeft lopen flikflooien met de influencer. De ware liefde blijkt bij Victoria toch niet in de voetbalwereld te liggen, want inmiddels heeft ze een nieuwe liefde. De Amsterdammer Howik Hanna is haar nieuwe vriend.

Victoria Vermeer heeft een nieuwe vriend: Howik Hanna
© Instagram: @Howikhanna

De nieuwe vriend van Victoria Vermeer

Howik heeft aan de Hogeschool van Amsterdam zijn Bachelor in IT & Business Management behaald. Sindsdien heeft hij gewerkt als financieel consultant en manager inkoop. Howik is geen bekende Nederlander, maar heeft met Victoria toch de hoofdprijs aan de haak geslagen.

Artikel verder na advertentie

Howik Hanna heeft een relatie met Victoria Vermeer
© Instagram: @Howikhanna
Logo Goals and Glamour