Logo Goals and Glamour
Tom Dumoulin is dolgelukkig met zijn vrouw Thanee
© Facebook / Pro Shots

juli 2021 • Vriendin van

Tom Dumoulin is dolgelukkig met zijn vrouw Thanee

Wielrenner Tom Dumoulin was jarenlang Nederlands’ beste wielrenner, maar hing dit jaar zijn fiets aan de wilgen. Hij was het plezier in de sport kwijt. Nu hij op de Spelen weer op jacht gaat naar eremetaal, wordt hij ongetwijfeld gesteund door zijn geliefde. We stellen je graag voor aan Thanee van Hulst, de vrouw van Tom Dumoulin. Het tweetal is al jaren onafscheidelijk en stapte in 2018 in het huwelijksbootje.

Thanee is heel belangrijk voor Tom, zo blijkt uit een ontboezeming die hij tegenover Wielerflits deed. “Voordat ik met mijn planning voor een wedstrijd begin, app ik meestal mijn vriendin nog even. Ik vind dat belangrijk, dat ze weet hoe ik me voel én dat ze me nog even succes wenst.”

“Ik wacht vaak nog even op het antwoord. En als ik het niet meteen krijg, dan kijk ik vlak voor de start nog eventjes op mijn telefoon. Als ik geen reactie krijg, dan denk ik niet dat ik minder presteer, maar het is wel fijn om dat appje even te lezen, ik vind dat prettig.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Dumoulin zit inmiddels weer op de fiets en gaat op de Spelen een nieuwe poging doen voor eremetaal. De Limburger pakte vier jaar geleden zilver. Enfin: dit is Thanee van Hulst, de vrouw van Tom Dumoulin:

Logo Goals and Glamour