Logo Goals and Glamour
Dit is de nieuwe vriend van Suzanne Schulting
© Instagram

juni 2022 • Vriendin van

Dit is de nieuwe vriend van Suzanne Schulting

Nou, dat heeft ook niet lang geduurd. Nog geen jaar nadat Suzanne Schulting brak met haar ex heeft ze alweer een nieuwe relatie. Sam van Royen (25) is de vriend van Suzanne Schulting (24). Die achternaam komt je misschien bekend voor, en dat klopt: Sam is de zoon van schrijfster Heleen van Royen.

Sam van Royen is de vriend van Suzanne Schulting
© Instagram

De twee tortelduifjes stouwen Insta inmiddels vol met gezamenlijke kiekjes. Ze liepen elkaar tegen het lijf op de redactie van Vandaag Inside, waar Sam als redacteur werkt. “Suzanne en ik hebben inderdaad sinds kort een relatie”, vertelt hij aan RTL Boulevard. Verder laat het stel helemaal niets los, behalve dat ze het ‘heel gezellig’ hebben.

Dit is de NIEUWE vriend van Suzanne Schulting! 👀 ⛸

Schulting kent iedereen natuurlijk als de Nederlandse shorttrack-koningin. Sam was tot voor kort minder bekend, maar kwam in het nieuws als de ‘Jinek-verklikker’. Hij was aanwezig op een feestje van de presentatrice, waar ze zou hebben gejuicht om het verdwijnen van Vandaag Inside. Het leverde haar een veeg uit de pan op van Johan Derksen: een ‘oncollegiaal loeder’, noemde de sigaarsnor haar.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Suzanne Schulting had tot september 2021 een relatie met Bas Middelkoop. Hoewel haar ex-vriend nog veel om haar geeft, deed het hem pijn dat Schulting hem aan de kant zette voor haar carrière. “Ik kreeg een burn-out en zij bereidde zich voor op een van de belangrijkste toernooien van haar leven”, vertelde hij aan het NRC. “Mijn problemen kon ze er niet bij hebben. Schaatsen staat bij haar op één en alles wat in de weg komt moet wijken. Ook de liefde.”

We hopen voor de nieuwe vriend van Suzanne Schulting dat hun relatie wél standhoudt!

Artikel verder na advertentie

Hier vind je alle liefjes van onze Olympische schaatsploeg op een rij!

Sam van Royen, de vriend van Suzanne Schulting
© Instagram
© Instagram
© Instagram
© Instagram
© Instagram
Logo Goals and Glamour