Logo Goals and Glamour
Ex-voetbalvrouw doet trio in uitgelekte sekstape
© Facebook

maart 2016 • Vriendin van

Ex-voetbalvrouw doet trio in uitgelekte sekstape

Ooit van Natassia Van Kerkvoorde gehoord? Vast niet, maar deze Vlaamse schone beweert ooit het bed te hebben gedeeld met Everton-spits Romelu Lukaku. Biedt ons mooi de gelegenheid te schrijven over een pikant schandaaltje waarin de dame is verwikkeld.

Natas nam enkele jaren geleden namelijk een pikante sekstape op, waarin ze samen met Temptation Island-deelneemster Louise een jongeman pleziert. Voor de duidelijkheid: die jongeman is niet Lukaku.

Zoals dat met sekstapes gaat, zijn de beelden uitgelekt en nu is Natassia BOOS. “De beelden werden gemaakt met Louises mobiele telefoon in een besloten privésetting, het is nooit de bedoeling geweest dat iemand anders ze te zien kreeg”, zegt ze bij monde van haar advocate tegen tijdschrift Dag Allemaal. “De verspreide beelden schaden het imago van mijn cliënte, die een ernstige studente verpleegkunde en een gerespecteerd fotomodel is.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Ze is er ingeluisd, beweert Natassia, die was verzekerd dat het filmpje direct door Louise verwijderd zou worden. Om even te schetsen om wat voor type het hier gaat: Lukaku beweert Natassia slechts één keer te hebben gesproken in het uitgaansleven.

“Ze is nooit mijn lief geweest. Laat staan dat ik er een relatie mee heb gehad”, aldus Romelu.

Artikel verder na advertentie

Oh, je zat te wachten op de video in kwestie? Die is helaas (nog) niet te vinden. We moeten het dus met wat kinky kiekjes op haar Instagram-account doen.

 

 

 

Logo Goals and Glamour