Logo Goals and Glamour
Heeft scheidsrechter Danny Makkelie een partner?
© Pro Shots

april 2023 • Vriendin van

Heeft scheidsrechter Danny Makkelie een partner?

Danny Makkelie is de meest succesvolle Nederlandse scheidsrechter van dit moment, maar hoe zit het met het liefdesleven van de arbiter? Het lijkt erop dat Danny Makkelie op dit moment geen relatie heeft, maar er gaan wel veel geruchten over de scheidsrechter.

Danny Makkelie heeft geen relatie
© Pro Shots

Danny Makkelie heeft geen relatie

Geen Facebook, geen Instagram, geen Twitter. Het zegt alles over hoe erg Danny Makkelie aan zijn privacy gehecht is. De man uit Willemstad deelt vrijwel nooit wat over zijn privéleven. Alles kan natuurlijk tegen je gebruikt worden als scheidrechter. Het enige dat we weten, is dat hij in het dagelijks leven voor de politie werkt. Hij begon bij de nationale politie in Rotterdam, maar werd in 2017 bevorderd tot inspecteur.

Scheidsrechter Danny Makkelie heeft geen vriend of vriendin
© Pro Shots

Het is dus niet duidelijk of Makkelie op dit moment een relatie heeft, maar er is wel informatie beschikbaar over zijn geaardheid. Johan Derksen liet ooit in het programma Voetbal Inside doorschemeren dat hij bronnen heeft die aangeven dat Makkelie op mannen valt. “Makkelie schijnt een homofiele scheidsrechter te zijn.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Johan veroordeelt Makkelie: ''Onbegrijpelijk dat je daar gaat fluiten'' - VOETBAL INSIDE

Geaardheid Danny Makkelie

Daarnaast weet Derksen waarom hij daar niet openlijk voor uitkomt. “Dat is helemaal niet erg. Er wordt aangenomen dat hij homofiel is, maar de scheidsrechterscommissie heeft hem afgeraden om uit de kast te komen om nare spreekkoren en dat soort dingen tegen te gaan. Dat is verder niet relevant, maar dan gaat hij heel trots zitten vertellen dat hij de clash tussen de twee topclubs in Saoedi-Arabië ging fluiten.”

Danny Makkelie valt naar verluidt op mannen
© Pro Shots

“Homofielen zijn in Saoedi-Arabië vogelvrij. Er zijn inmiddels al twee homofielen onthoofd. Dan begrijp ik niet dat zo’n jongen in dat land gaat fluiten. Ik vind dat ook niet solidair naar andere homofielen. Ook onbegrijpelijk dat de KNVB dat toestaat.”

Artikel verder na advertentie

Danny Makkelie is niet getrouwd
© Pro Shots
Logo Goals and Glamour