Logo Goals and Glamour
Heeft Oranje Leeuwin Victoria Pelova een relatie?
© Instagram

april 2023 • Vriendin van

Heeft Oranje Leeuwin Victoria Pelova een relatie?

Victoria Pelova heeft op voetbalgebied bijna al haar schaapjes al op het droge. Ze maakte onlangs de overstap van de Ajax vrouwen naar Arsenal en heeft al tientallen interlands voor het Nederlands elftal op haar naam staan. Het enige wat nog mist: een relatie.

Victoria Pelova heeft geen vriend
© Instagram: @Victoriapelova

Victoria Pelova heeft op dit moment geen vriend. De Delftse met een Bulgaarse moeder studeerde ooit aan de TU Delft, voordat ze een profcarrière aanging. In haar studententijd plaatste ze nog weleens een foto met jongens op haar sociale media, maar tegenwoordig lijkt haar focus volledig op het voetbal te liggen. Vandaar dat ze nog geen relatie heeft.

Victoria Pelova is vrijgezel
© Instagram: @Victoriapelova

Heeft Pelova ooit vriend gehad?

In haar tienertijd deelde de aantrekkelijke blondine ooit een foto van haar met ene Hugo van Nieuwkerk op Instagram, maar Hugo moet zich zeker geen illusies maken. Hij werd in datzelfde Instagram-bericht nog gefriendzoned. Pelova ondersteunde de foto waarop de twee naast elkaar poseerden op een feestje met de tekst: ‘Maatjjj’.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Lees ook: Deze dames van de Ajax vrouwen zijn nog vrijgezel

Hoewel velen het zich niet kunnen voorstellen, kunnen een jongen en meisje natuurlijk ook gewoon bevriend zijn. Maar op de Facebook-pagina van Victoria Pelova is ook nog een foto te vinden waarop ze wel heel zwoel naar een jongen kijkt. Zou dat misschien een oude jeugdliefde zijn van Victoria?

Artikel verder na advertentie

De ex-vriend van Victoria Pelova?
© Instagram: @Victoriapelova & Facebook

Mannelijke aandacht Pelova

Buiten deze twee foto’s, is de liefdesroman van Pelova tot op heden flinterdun. Al heeft ze aan aandacht overigens geen gebrek. Begin 2018 maakte ze als speelster van ADO Den Haag haar debuut voor het Nederlands elftal. En zo’n knappe voetbalster, daar kun je best eens een lijntje naar uitgooien toch? “Toen ik mijn debuut maakte bij Oranje, had ik opeens tweeduizend volgverzoeken op Instagram erbij”, vertelde ze aan Delta. Maar klaarblijkelijk heeft ze daar niet van geprofiteerd…

Victoria Pelova heeft geen relatie
© Instagram: @Victoriapelova
Logo Goals and Glamour