Logo Goals and Glamour
Heeft Veronica-beauty Helene Hendriks een vriend?
© Pro Shots / YouTube

april 2022 • Vriendin van

Heeft Veronica-beauty Helene Hendriks een vriend?

Een voetbalzender is meestal niet de plaats om vrouwelijk schoon te ontdekken, maar presentatrice Hélène Hendriks bracht daar rigoureus verandering in. De blondine uit Breda verblijdde kijkers jarenlang met haar charmante verschijning op FOX Sports en is inmiddels te zien bij Veronica. Maar: heeft Hélène Hendriks een vriend?

Heeft Hélène Hendriks een vriend
© YouTube

Hoewel Hélène niet vies is van een interview, wil ze op die specifieke vraag niet ingaan. “Daarover laat ik me nooit uit. Dat vind ik nou echt privé”, laat ze aan Elsevier weten. Aan Veronica verklapt ze dan wel weer niet per se op voetballers te vallen. “Nee, nee. Ik val niet op iemand omdát-ie toevallig voetballer is. Ik val op de persoon, de mens, niet op een beroep.”

Dat Hélène er mag wezen, valt voetballers overigens ook op. In Veronica Magazine geeft de dame toe dat ze wel eens spannende berichtjes krijgt van Eredivisie-spelers. “Ik val op omdat ik een van de weinige vrouwen ben en dan krijg je dat soort berichtjes. Dat is wel iets van een aantal jaar geleden, hoor”, vertelt ze. “Inmiddels weten ze wel wie ze voor zich hebben.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Omdat zo weinig bekend is over mannelijke lovers, gaat het gerucht al jaren dat Hélène op vrouwen valt. Ze zou zelfs een vriendin in Bavel hebben. Aan dat gerucht maakte ze tegenover Story echter direct een einde. “Ik ben niet lesbisch.”

In hetzelfde interview werd ook geschreven over een kortstondige scharrel met verslaggever Joep Schreuder, Hélène’s ontdekker. Hoewel Joep schoorvoetend toegeeft dat de twee destijds meer deden dan over voetbal praten, wil Hendriks er niets van weten. “Hij is mijn ontdekker geweest, maar wij hebben geen relatie gehad. Daar kan ik heel simpel over zijn: dat is niet waar.”

Artikel verder na advertentie

Zet je Tinder-locatie anders eens op Breda, en check of je Hélène voorbij ziet komen. Je weet maar nooit…

Meer over Hélène Hendriks en ESPN

Hélène Hendriks vriend

© Twitter
Helene Hendriks krijgt pikante berichtjes van Eredivisie-spelers
© YouTube
Hélène Hendriks toen Feyenoord kampioen werd
© YouTube
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Goals and Glamour (@goalsandglamour)

Logo Goals and Glamour