Logo Goals and Glamour
Ex van Rode Duivel ging vreemd met Courtois

november 2014 • Shownieuws Vriendin van

Ex van Rode Duivel ging vreemd met Courtois

Er lag afgelopen jaar een bom onder de Rode Duivels. Kevin de Bruyne en Thibaut Courtois hadden namelijk zware ruzie over een voorval rondom de ex van de Bruyne. Nadat het uit was tussen Caroline Lijnen en De Bruyne zou zij troost gevonden hebben bij Courtois in Madrid.

“Het afgelopen anderhalf jaar heb ik in alle talen gezwegen. Niet omdat ik niets wilde zeggen, maar omdat ik niets mocht zeggen. De ouders van Kevin zouden gerechtelijke stappen ondernemen als ik mijn versie van het verhaal zou brengen. Ik werd onder druk gezet en mocht geen contact meer hebben met Kevin. Daar heb ik me aan gehouden. Maar in zijn boek ‘Keep it Simple’ schrijft Kevin zelf een passage over mijn slippertje met Thibaut. En nu zwijg ik niet meer”, doet Lijnen haar verhaal.

“In de zomer van 2012 kreeg ik te horen dat Kevin zelf een slippertje had gemaakt met mijn toenmalige beste vriendin. Ik heb hem toen voor de keuze gesteld: je kiest of voor mij, of voor haar. Ik wilde hem een nieuwe kans geven. We hebben die kans gegrepen, maar onze relatie is daarna nooit meer hetzelfde geweest.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Kort daarna ging het alsnog mis: “Zijn moeder verweet me dat ik niet meer naar Kevin omkeek. Dat ik, een dag voor een wedstrijd, ruzie maakte en dat zoiets vreselijk is voor een topvoetballer. Dat voorval was de doodsteek voor onze relatie.”

Nog die maand ging Caroline met een vriend van Courtois naar de doelman in Madrid.”Kevin vond dat reisje zelf een goed idee, ik had hem namelijk eerst gevraagd of hij dat oké vond. Daar is iets fout gelopen, iets wat niet had mogen gebeuren, ik besef dat. Maar ja, het boterde niet meer écht tussen mij en Kevin en ik vond troost bij Thibaut.”

Artikel verder na advertentie

“Thibaut bood mij die ene avond wat ik de afgelopen drie jaar bij Kevin erg gemist had. Met Thibaut kon ik wel fijne gesprekken voeren en hij had ook nog eens lekker gekookt voor mij. Zoiets deed Kevin nooit. En toen kwam er plots die klik waardoor hét gebeurd is. Kevin had eerder zelf een slippertje gemaakt en ik dacht: ach, waarom doe ik het ook niet? Daarna hebben Thibaut en ik nooit meer met elkaar afgesproken.”

Logo Goals and Glamour