Logo Goals and Glamour
Dit is Letitia de Jong, de vriendin van Ireen Wüst
Bron: ProShots

februari 2022 • Vriendin van

Dit is Letitia de Jong, de vriendin van Ireen Wüst

Ireen Wüst haalt zelfs op haar 35e nog Olympische medailles, en ook op liefdesgebied vergaat het haar uitstekend. De Brabantse is sinds april 2017 gelukkig met haar vriendin Letitia de Jong. De twee maakten in 2019 bekend te gaan trouwen.

Een jong bloempje voor Wüst, want Letitia is 28. Voor wie de edele schaatssport een beetje volgt is ze geen vreemde: de Friesin is net als Wüst actief als langebaanschaatster, al wist ze (nog) niet zoveel successen te boeken als haar wederhelft deed. Waar Wüst haar medailles nauwelijks kan tellen, was het beste dat Letitia bereikte een vijfde plaats op het NK Sprint.

Geen wonder dat de dame zich ook op andere zaken richt: de vriendin van Wüst is naast schaatster studente Health Economics, Policy and Law. Dat de twee soms om dezelfde prijzen strijden, leidt af en toe tot pijnlijke situaties . Bijvoorbeeld in aanloop naar de vorige Spelen, toen Ireen haar levensgezelle van een Olympische ticket afhield. Voor ruzie zorgde het niet, integendeel: het tweetal is verloofd. Dat huwelijk staat nog steeds op de planning.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Benieuwd naar alle liefjes van onze Olympische schaatsploeg? Hier vind je ze allemaal op een rij.

© Instagram
© Instagram
© Instagram
© Instagram
© Instagram
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Goals and Glamour (@goalsandglamour)

Logo Goals and Glamour