Logo Goals and Glamour
Deze dames staan aan de zijde van onze Oranjemannen

juni 2019 • Vriendin van

Deze dames staan aan de zijde van onze Oranjemannen

Daten, we doen het allemaal. Ook de profvoetballers om ons heen. Hoe zij hun vriendinnetjes weten te strikken? Via een datingapp of leerden ze elkaar toch gewoon kennen via school? Daar zullen we in veel gevallen niet achter komen. Wat we wel weten is wie de spelersvrouwen van Oranje zijn!

Mikky Kiemeney

Mikky is dit seizoen uitgegroeid tot een van de populairste WAGs van Nederland. Ze is niet meer weg te denken naast de zijde van Frenkie de Jong en samen zal het tweetal naar Barcelona verhuizen.
© Instagram

AnneKee Molenaar

AnneKee heeft een Golden Boy aan de haak geslagen. Het model en dochter van oud-Ajacied Keje Molenaar is het vriendinnetje van Matthijs de Ligt.

AnneKee Molenaar is de vriendin van De Ligt

© Instagram

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Rosanne Grasman

Jeroen Zoet heeft deze dame weten te veroveren en het blijkt dat ook zij een ‘keeper’ is. De twee zijn in verwachting van hun eerste kindje, wat begin juni geboren zal worden.

Rosanne Grasman is de vriendin van Jeroen Zoet #2

© Instagram

Kaylee

Brunette Kaylee staat aan de zijde van Nathan Aké. Kijkend naar haar Instagrampagina (link naar instagram) klust Kaylee bij als model. Daarnaast houdt ze haar eigen blog bij.

Artikel verder na advertentie

Chloe Jay Lois

We sluiten af met het meisje van Steven Bergwijn. Sinds 2015 zijn hij en Chloe Jay Lois een setje. Ze staat te boek als danseres, model en influencer. Niet verkeerd!

Chloe Jay is de vriendin van Steven Bergwijn

© Instagram

Logo Goals and Glamour