Logo Goals and Glamour
Dit is Charlotte Siné, de vriendin van Leclerc

maart 2022 • Vriendin van

Dit is Charlotte Siné, de vriendin van Leclerc

De vriendin van Charles Leclerc is Charlotte Siné. Max’ grote concurrent vond de liefde naast de deur: Charlotte komt net als haar vriend uit Monaco. Sterker nog, haar familie woonde jarenlang naast de moeder van Leclerc. Charlotte (22) is in ieder geval niet voor het geld met Charles (24), want haar vader leidt het meest invloedrijke entertainmentbedrijf van Monaco.

© Instagram

Hoe de twee elkaar ontmoet hebben weten we niet, wel dat ze in februari 2020 voor het eerst samen op Instagram verschenen. Ze kennen elkaar al vijf jaar.

Ondanks haar rijke pa en beroemde vriend zit Charlotte niet stil. Ze is influencer én model, studeert voor architecte en customized daarnaast sneakers. Mocht je interesse hebben in die patas, dan kun je ze kopen op haar Instagram-pagina. Oh, dat is nog niet alles: de vriendin van Leclerc kan ook een aardig moppie zingen en spreekt vloeiend Frans, Engels en Italiaans. Ze speelt net als vriendlief piano, en dat laten de twee maar wat graag aan hun fans horen. Check onderstaande video om de muzikale kunsten van de familie Leclerc in actie te zien, of scroll verder voor meer beeld van de vriendin van Leclerc.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Hier vind je trouwens alles over Kelly Piquet, de vriendin van Max Verstappen.

Charles Leclerc and his Gilfriend Charlotte Sine playing piano
© Instagram
© Instagram
© Instagram
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Goals and Glamour (@goalsandglamour)

Logo Goals and Glamour