Logo Goals and Glamour
De vriend van Aletha Leidelmeijer, één van de ESPN-boegbeelden

januari 2022 • Vriendin van

De vriend van Aletha Leidelmeijer, één van de ESPN-boegbeelden

Als je haar leuke verschijning weer eens langs de lijn ziet, vraag je je vast stiekem af of Aletha Leidelmeijer een vriend heeft. We nemen het je niet kwalijk, maar moeten je teleurstellen. Steven Victoor is de vriend van Aletha Leidelmeijer. Echtgenoot, moeten we zeggen, want de ESPN-presentatrice stapte in 2019 in het huwelijksbootje.

© Instagram

Aletha deelde dat grote nieuws destijds op haar Instagram. “We hebben altijd gezegd: als we gaan trouwen, doen we dat lekker samen in Vegas ofzo”, vertelde de presentatrice toen aan NU.nl. “Eind april hebben we de vakantie geboekt en via een weddingbureau vanuit Nederland alles laten regelen.”

Aan de trouwring zit een beetje een luguber verhaal vast: manlief Steven had de ring van zijn overleden vader meegenomen. “Dus nu loopt hij met zijn moeders naam om zijn vinger, haha.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

De liefde werd een jaar later bezegeld met de geboorte van hun dochter Nina Marie. Dat was niet gemakkelijk: er ging een lang ziekenhuistraject aan de kinderwens vooraf. ‘Dreams come true’, was dan ook de veelzeggende tekst die Aletha na de geboorte op Instagram deelde.

Aletha Lijdelmeijer al sinds 2016 bij ESPN

De altijd stralende Aletha verhuisde in 2016 van RTV Utrecht naar ESPN en is nu één van de vaste gezichten van de zender. Hoewel collega Helene Hendriks meermaals aangaf wel eens ‘pikante’ berichtjes van voetballers te krijgen, heeft Aletha daar geen last van. “Ik heb nog nooit oneerbare voorstellen gehad. Ik heb sowieso niet het gevoel dat ik me, omdat ik vrouw ben, extra moet bewijzen of zo”, vertelde ze aan het magazine Voetbal Inside.

Artikel verder na advertentie

© Instagram
© Instagram
© Instagram
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Goals and Glamour (@goalsandglamour)

Logo Goals and Glamour