Logo Goals and Glamour
Ajax-target Odegaard schoof deze beeldschone dame aan de kant
© Instagram

april 2019 • Vriendin van

Ajax-target Odegaard schoof deze beeldschone dame aan de kant

De naam van Martin Odegaard zingt dit seizoen door de Amsterdam ArenA. Dat is niet voor het eerst, want Ajax was in 2015 ook een serieuze gegadigde voor het Noorste wonderkind. Odegaard besloot zijn handtekening onder een contract van Real Madrid te zetten. Daar heeft hij nu misschien spijt van, want de Koninklijke zal zijn akkoord moeten geven op een Ajax-transfer.

Enfin, dat zijn zorgen voor later. Odegaard draagt tegenwoordig het shirt van Vitesse, na een eerder avontuur bij SC Heerenveen. Die avonturen ging de 20-jarige middenvelder aan als vrijgezelle man, maar dat betekent niet dat hij nooit liefde kende. Oda Burud is de ex-vriendin van Martin Odegaard. De naam zegt het misschien al, maar net als Odegaard is Oda Noors.

View this post on Instagram

Martin Odegaard schijnt een Ajax-target te zijn en dat is niet voor het eerst. De Noor kon in 2015 al naar Amsterdam, maar koos voor Real Madrid. Hoewel hij nu vrijgezel is, had Odegaard destijds een relatie met ene Oda Burud. En die is aardig opgedroogd, zo zien we op haar Insta. Zou Odegaard heimwee hebben?

A post shared by #GOALS (@goalsmagnl) on

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Die relatie ligt al even achter hem, want de twee hadden verkering toen ze 15 jaar jong waren. De jeugdliefde kwam tot een bruut einde toen Odegaard naar Spanje verkaste. Maar Oda bestaat nog steeds én heeft een Instagram-account. Zo kunnen we zien dat de ex-vriendin van Odegaard aardig is opgedroogd. Zou hij heimwee hebben?

De ex-vriendin van Martin Odegaard #3

© Instagram

De ex-vriendin van Martin Odegaard #4

© Instagram

De ex-vriendin van Martin Odegaard #2

© Instagram

De ex-vriendin van Martin Odegaard #1

© Instagram

De ex-vriendin van Martin Odegaard #5

© Instagram

Logo Goals and Glamour