Logo Goals and Glamour
Wow! WK-voorspellingen astroloog kloppen allemaal

juli 2014 • Voetbalnieuws

Wow! WK-voorspellingen astroloog kloppen allemaal

Had ik deze gast maar mijn poule laten invullen! De Braziliaanse astroloog Carlinhos Vidente deed een aantal verbazingwekkend goed kloppende uitspraken over het WK.

Vidente werd vlak na de overwinning van Brazilië op Kroatië gevraagd of het gastland de cup zou winnen. Nee, zei de waarzegger stellig. En waarom niet? De Brazilianen zouden te veel leunen op Neymar en Fred zou niet goed genoeg zijn. Check.

Ook Nederland wordt genoemd in zijn voorspellingen. Niemand gaf toen een cent om de kansen van Oranje, omdat we een openingswedstrijd tegen wereldkampioen Spanje moesten spelen. Vidente zag het succes echter aankomen: hij voorspelde dat Brazilië zijn meerdere zou vinden in Argentinië, Duitsland… en Nederland!

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Zelfs de monsterzege van Duitsland op Brazilië zag de waarzegger aankomen. Wanneer Brazilië Nederland of Duitsland tegenkwam zou het land volgens Vidente niet eens scoren, maar juist veel goals tegen krijgen. Klinkt verdacht veel als de 7-1 nederlaag die Brazilië opliep tegen Duitsland en het belooft misschien nog wat voor de troostfinale dat het land tegen Nederland speelt…

Logo Goals and Glamour