Logo Goals and Glamour
Samenvatting: Bayern München vernederd door Real Madrid (0-4)
Ramos heeft voor de 0-1 gezorgd in München © Pro Shots

april 2014 • Voetbalnieuws

Samenvatting: Bayern München vernederd door Real Madrid (0-4)

Zie hierboven de doelpunten in de samenvatting van de wedstrijd Bayern München – Real Madrid in de halve finale van de Champions League. Het duel tussen het Duitse Bayern München en Spaanse Real Madrid in het miljoenenbal eindigde in een 0-4 overwinning voor de Spanjaarden.

In München stond vanavond de tweede wedstrijd in de confrontatie tussen Bayern München en Real Madrid op het programma. Nadat het eerste duel in Madrid in een 1-0 overwinning voor de Madrilenen had geleid was het aan Bayern München de taak om minimaal één doelpunt te maken.

Al na 16 minuten was het echter Real Madrid dat Bayern München voor een dan al bijna onmogelijke opgave stelde. Sergio Ramos kopte een corner van Modric binnen, 0-1. Nog geen vijf minuten later was Bayern München – Real Madrid al beslist. Opnieuw kopte Sergio Ramos raak uit een corner, 0-2. Daardoor wist Bayern dat het vier doelpunten moest maken. De honger van Real Madrid was daarna nog altijd niet gestild. Cristiano Ronaldo zorgde voor de 0-3 op aangeven van Gareth Bale. Het betekende het 15e doelpunt van Ronaldo in deze Champions League.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

In de tweede helft bloedde Bayern München – Real Madrid langzaam dood. Bayern probeerde wel aan te zetten maar kwam maar zelden door de witte muur. Real counterde af en toe nog gevaarlijk maar wist lange tijd ook weinig voor gevaar te zorgen.

Totdat Real een vrije trap kreeg in de 90e minuut. Cristiano Ronaldo bezorgde Bayern een immense kater door ook de 0-4 nog binnen te schieten. Onder de muur door maakte de Portugees er 0-4 van.

Artikel verder na advertentie

Logo Goals and Glamour