Logo Goals and Glamour
‘Oranje-selectie hoopt op blessures tijdens CL-finale’
© footballhdwallpapersz.com

mei 2014 • Voetbalnieuws Winnaars

‘Oranje-selectie hoopt op blessures tijdens CL-finale’

De selectie van Oranje gaat vanavond gezamenlijk de Champions League finale bekijken. Genieten van het goede voetbal, inspiratie opdoen voor het eigen spel of stiekem hopen op blessures van Spaanse spelers?

“We gaan met de volledige selectie kijken en ik ben enorm benieuwd,” zegt Van Persie in Lagos. “Ik vind het fantastisch om te zien hoe die Diego Simeone te werk gaat als coach van Atlético Madrid. Ik vind het sowieso mooi om te zien dat een technische staf en een spelersgroep zo op één lijn zitten. En als die ploeg één ding uitstraalt, is het dat wel. Ze gaan door het vuur voor elkaar, ongekend gewoon. En ze kunnen ook nog eens heel goed voetballen. Zelfs toen Diego Costa uitviel tegen Barcelona, pakten ze de draad weer op. Want even de 1-1 maken bij Barcelona, uit, op het moment dat het echt moest, dat is niet voor veel clubs weggelegd. Ze hebben het echt ver geschopt.”

Van Persie ziet in Atletico een voorbeeld voor landen die niet als favoriet worden gezien. “Dat je dit allemaal kan bereiken met een kleiner budget dan de concurrentie, met minder bekende spelers ook. Als je ziet wat ze allemaal kunnen opbrengen tijdens een wedstrijd, dat is echt heel knap.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Logo Goals and Glamour