Logo Goals and Glamour
Feyenoord-icoon over Van Persie: “Ik dacht: klootzak.”
© Pro Shots

oktober 2015 • Voetbalnieuws

Feyenoord-icoon over Van Persie: “Ik dacht: klootzak.”

Het is bekend dat Pierre van Hooijdonk en Robin van Persie het in hun tijd bij Feyenoord regelmatig aan de stok hadden. Dat de verhoudingen tussen de twee nog steeds gespannen zijn, bleek op het afgelopen WK maar weer.

Van Persie haalde destijds ongekend hard uit naar de Feyenoord-held, die kritisch was op zijn spel.

“Pierre zit blijkbaar met heel veel wrok, maar moet maar gaan golfen. Het enige wat hij doet is onrust zaaien”, beet de Oranje-spits zijn oud-teamgenoot toe, in gesprek met Jack van Gelder. “Bij hem komt de kritiek niet uit een goed hart. Mensen zitten thuis niet op hem te wachten. We hebben miljoenen Nederlanders blij gemaakt. Eén gozer zaait onrust. Ik ben er niet door geraakt, ik denk: ga lekker met je familie wat doen.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Ook Van Hooijdonk lijkt nog steeds een beetje pissig op de goalgetter, zo bleek gisteravond desgevraagd in het programma Derksen &.

“Blijkbaar leeft het bij hem meer dan dat het bij mij leeft”, vertelt Pi-air. “Ik ben misschien té genuanceerd geweest over Van Persie, zodat mensen in elk geval niet konden zeggen dat ik rancuneus ben. Ik weet niet wat er met hem aan de hand is. Het zegt meer over hem dan over mij, maar ik dacht wel even: klootzak.”

Artikel verder na advertentie

Robin van Persie boos op Pierre van Hooijdonk

Logo Goals and Glamour