Logo Goals and Glamour
Kompany stelt fans rivaal gerust
Marouane Fellaini © Pro Shots

januari 2014 • Sportnieuws

Kompany stelt fans rivaal gerust

Marouane Fellaini heeft het in zijn eerste halve jaar bij Manchester United nog niet makkelijk. De fans zijn niet tevreden met de topaankoop van afgelopen zomer en ook trainer Moyes is niet zeker van de kwaliteiten van Fellaini.

Ook Vincent Kompany, de aanvoerder van Manchester City, de rivaal van United ziet dat zijn landgenoot het moeilijk heeft. Hij roept de fans van United echter op om geduldig te zijn. Volgens Kompany is het slechts een kwestie van tijd voordat de man met de grote haardos zijn kwaliteiten zal tonen op Old Trafford. “Ook al speel ik voor de rivaal; ik hoop dat hij snel in topvorm is”, zegt de verdediger.

“Men mag niet vergeten dat het zijn eerste seizoen is op Old Trafford”, zei Kompany aan Alan Brazil Sports Breakfast show. “Het was een grote transfer, en die verdient tijd. Fellaini is een belangrijke speler voor België, maar kan dat ook worden voor United. Je kan voelen dat hij een grote impact kan hebben op het team. Het is alleen maar een kwestie van tijd voordat hij toont wat hij in zijn mars heeft”, zegt Kompany.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Logo Goals and Glamour