Logo Goals and Glamour
Cruijff heeft eerste zes behandelingen gehad
© Pro Shots

maart 2016 • Sportnieuws

Cruijff heeft eerste zes behandelingen gehad

De Nederlandse legende staat positief over zijn behandelingen tegen zijn ziekte. In De Telegraaf laat Cruijff weten dat hij wel flink ziek is, maar de resultaten vooralsnog goed zijn.

Tijdens zijn bezoek aan Max Verstappen in Barcelona sprak de nummer veertien over zijn ziekte en behandelingen. De eerste zes behandelingen heeft hij nu achter de rug.  ‘Na iedere behandeling moest hij een kleine week bijkomen. Afgelopen weekeinde voelde hij zich alsof hij in elkaar was geslagen’, aldus de krant.

Cruijff vertelde zelf ook hoe het met hem gaat: “Maar na zo’n weekeinde gaat het snel beter en probeer ik weer in vorm te geraken, onder meer door veel te wandelen. Nu komt het tweede gedeelte: hoe gaan we verder en hoe kunnen we de boel met zo min mogelijk problemen zo goed mogelijk controleren.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Volgens De Telegraaf laat Cruijff dit vooral aan de artsen over: ‘want zelf heeft hij “de ballen verstand van wat ze erin stoppen”. De medicijnen die de legende nu krijgt zijn in ieder geval een stuk minder agressief dan de eerdere. “Daarna is het kijken wat er gebeurt”.’

Logo Goals and Glamour