Logo Goals and Glamour
Zoontje Linda de Mol krijgt haatreacties om miljoenencadeau van mama
© Bekende Buren / Soundcloud

mei 2018 • Shownieuws

Zoontje Linda de Mol krijgt haatreacties om miljoenencadeau van mama

Waar woonde jij toen je 21 jaar oud was? Een goor studentenhuis waarschijnlijk, of lekker bij papa en mama thuis. Dat is in het geval van Julian, de zoon van Linda de Mol, wel anders. Moederlief kocht in 2016 een Amsterdams pand voor haar zoon. Prijskaartje: nabij de miljoen!

Huis miljoen zoon Linda de Mol

© Bekende Buren

Tja, zo wordt op kamers gaan wel erg gemakkelijk. Toch had Julian het moeilijk na de verhuizing. Hij kreeg een stortlading boze reacties over zich heen toen het nieuws bekend werd. Niet helemaal terecht, vindt hij. “Ik begrijp dat het interessant is, maar er stonden foto’s naast van een totaal ander huis in een andere straat”, zegt hij in de nieuwe LINDA.

“Dat maakte wel het slechtste in mensen los, ja. Best heavy opmerkingen over hoe belachelijk het is. Wat ik ook echt wel begrijp. Als jij twee kinderen hebt en weinig te besteden, kun je misschien gefrustreerd raken dat ik zo’n huis krijg zonder er iets voor te doen, alleen omdat ik toevallig in een bepaalde familie ben geboren.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Toch zegt hij best zelfstandig te zijn en het huis brandschoon te houden. Bovendien is hij niet de enige bewoner van het appartement. “Die beseffen ook heel goed dat ze anders voor dubbel zoveel geld op een half zo kleine kamer hadden gewoond.”

Hieronder nog wat fotootjes van het vermeende huis (via Bekende Buren), al zou het volgens Julian dus om een ander pand gaan.

Artikel verder na advertentie

Logo Goals and Glamour