Logo Goals and Glamour
Dit is Marie, de vrouw van Thorgan Hazard
© Instagram

augustus 2023 • Shownieuws

Dit is Marie, de vrouw van Thorgan Hazard

Na het vertrek van Cody Gakpo en Noni Madueke toverde PSV Thorgan Hazard uit de hoge hoed. Het broertje van Eden Hazard is de dertig gepasseerd en is ook al getrouwd. Dit is Marie Kindermans, de vrouw van Thorgan Hazard.

Danseres Marie Kindermans is de vrouw van Thorgan Hazard
© Instagram: @Marie.kindermans

Thorgan Hazard heeft zijn hele leven in de schaduw van zijn broer Eden gestaan. Toch heeft de aanvaller een fraai palmares opgebouwd de laatste jaren. Hij kwam via Lens bij Chelsea terecht, waar hij nooit aan de bak kwam. Bij Borussia Mönchengladbach maakte hij wel indruk en daarmee dwong hij een transfer naar Borussia Dortmund af. Die club verhuurt Hazard dit seizoen aan PSV.

De vrouw van Thorgan Hazard

Sinds ruim twee jaar is Hazard getrouwd met de liefde van zijn leven. De Belg heeft al jarenlang een relatie met Marie Kindermans. Marie is twee jaar ouder dan Thorgan en werd in 1991 geboren in het Belgische La Louvière, een stad in het Franstalige deel van onze zuiderburen, naast Charleroi.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Thorgan Hazard is getrouwd met Marie Kindermans
© Instagram: @Marie.kindermans

Hoewel Thorgan zelf ook al niet de grootste is, is hij met zijn 1,74 meter toch nog een stuk langer dan de 1,60 meter lange Kindermans. Marie was in de Belgische voetbalwereld sowieso al geen onbekende. Ze is de dochter van Johan Kindermans, voormalig jeugdtrainer bij RSC Anderlecht. Marie spreekt naast Frans echter ook gewoon Nederlands. Ze groeide op in Beersel samen met twee broers.

Hazard maakt van vriendin zijn vrouw

Na een relatie van meer dan acht jaar vroeg Thorgan zijn vriendin ten huwelijk en dus mag Marie zich tegenwoordig Marie Hazard noemen. Er is echter een reden dat ze nog altijd als Marie Kindermans door het leven gaat. Ze bouwde naam op als danseres en heeft haar achternaam daardoor behouden. Daarnaast heeft het liefdeskoppel een dochter, die geboren is in 2013. Zij heet Elayna.

Artikel verder na advertentie

Marie Kindermans is de vriendin van Thorgan Hazard
© Instagram: @Marie.kindermans
Marie Kindermans, de vrouw van Thorgan Hazard
© Instagram: @Thorgan10
Logo Goals and Glamour