Logo Goals and Glamour
Deze dames van de Ajax vrouwen zijn nog vrijgezel
© Instagram

maart 2023 • Shownieuws

Deze dames van de Ajax vrouwen zijn nog vrijgezel

Ajax heeft niet alleen een mannenelftal, maar ook een zeer talentvol vrouwen-team. Wij zetten alle dames uit de selectie van Ajax Vrouwen 1 voor je op een rij die nog geen partner hebben. Geen dank.

In het kort:

Lisa Doorn

Lisa Doorn is een talentvolle verdediger die al een aantal jaar voor Ajax speelt. Lisa speelt tevens voor Oranje O23. Naast dat ze voetbalt op hoog niveau, studeert ze daarnaast nog Sportlife Management. Daardoor blijft er klaarblijkelijk weinig tijd over voor een relatie: Lisa heeft geen partner.

Speelster van Ajax Vrouwen Lisa Doorn is vrijgezel
© Instagram: @Lisadoorn_

Jonna van de Velde

Jonna van de Velde begon met voetballen bij SC Buitenveldert en kwam via VVSB bij Ajax terecht. Daar tekende de middenvelder in mei 2019 haar eerste profcontract, terwijl ze een halfjaar daarvoor al haar debuut in het eerste van Ajax had gemaakt. Jonna is pas 21 jaar en heeft geen relatie.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Jonna van der Velde, speelster van Ajax vrouwen is nog vrijgezel
© Instagram: @Jonnavandevelde

Soraya Verhoeve

De in 1997 geboren Soraya Verhoeve maakte zeven jaar geleden al haar debuut voor Ajax Vrouwen 1. De vleugelaanvaller komt uit de jeugd van SV Nieuw Sloten en heeft op dit moment geen vriend of vriendin. Dus gooi maar eens een lijntje uit…

De vrijgezelle speelsters van Ajax Vrouwen: Soraya Verhoeve
© Instagram: @Sorayaverhoeve

Eshly Bakker

Eshly Bakker is inmiddels de dertig al gepasseerd, maar is nog altijd vrijgezel. De rechtsbuiten van de Amsterdammers speelde voor onder meer ADO Den Haag, FC Twente en MSV Duisburg en heeft al een kampioensschaal en twee KNVB-Bekers in haar prijzenkast staan. Daarnaast heeft Eshly een bachelor Sportmarketing behaald.

Artikel verder na advertentie

Eshly Bakker, speelster van Ajax Vrouwen, heeft geen vriend
© Instagram: @Eshlybakker

Quinty Sabajo

De in Maarssen geboren Quinty Sabajo brak door bij sc Heerenveen en dwong na twee goede jaren een transfer af naar Ajax. Quinty is 23 jaar oud en heeft op dit moment nog geen partner.

Speelster van Ajax Vrouwen Quinty Sabajo heeft geen relatie
© Instagram: @Quintysabajo_

Chasity Grant

De award voor beste voetbalnaam van Ajax Vrouwen gaat in ieder geval naar Chasity Grant. De aanvaller van Ajax is 21 jaar oud en komt bij ADO Den Haag vandaan. Grant debuteerde in 2022 voor het Nederlands vrouwenelftal in de met 3-0 gewonnen wedstrijd tegen Finland. Grant is nog altijd vrijgezel.

Deze Ajacieden zijn vrijgezel: Chasity Grant
© Instagram: @Chasitygrant_

Tiny Hoekstra

De 26-jarige Tiny Hoekstra speelde negen seizoenen voor sc Heerenveen, maar draagt inmiddels het shirt van Ajax. De aanvalster is geboren in Rinsumageest in Friesland en is nog altijd vrijgezel.

Tiny Hoekstra van Ajax is nog vrijgezel
© Instagram: @Tinyhoekstrax

Vita van der Linden

Van Vita van der Linden weten we het niet zeker, maar niets wijst erop dat ze momenteel een relatie heeft. Vita is avontuurlijk ingesteld en heeft al buitenlandse avontuurtjes achter de rug bij Bristol City en Stade Reims. Inmiddels is ze weer teruggekeerd in Nederland. Wel zo makkelijk.

Ajax-speelster Vita van der Linden heeft geen relatie
© Instagram: @Vitavdlinden

Regina van Eijk

De reservekeepster van Ajax Regina van Eijk is zonder twijfel een van de knapste dames uit deze lijst. De 21-jarige Van Eijk is geboren in Woerden en plaatste op haar achttiende verjaardag een Instagram-post met de tekst: ‘Ik mag eindelijk op Tinder’. Helaas voor haar (maar gelukkig voor ons) heeft Regina nog steeds geen partner.

Vrijgezel Regina van Eijk
© Instagram: @Reginaveijk
Reservedoelvrouw van Ajax Regina van Eijk heeft geen relatie
© Instagram: @Reginaveijk

Milicia Keijzer

We sluiten deze lijst af met Milicia Keijzer. De 19-jarige talentvolle verdedigster komt uit de jeugd van VV Alkmaar en maakte in 2021 de overstap naar Ajax. Milicia heeft de blik vooralsnog op het voetbal gericht, maar de liefde zal ongetwijfeld snel komen voor zo’n knappe dame. Op dit moment heeft Milicia Keijzer in ieder geval geen partner!

Milicia Keijzer, speelster van Ajax Vrouwen, is vrijgezel
© Instagram: @Miliciakeijzer_
Logo Goals and Glamour