Logo Goals and Glamour
Vitesse wordt geleid door een vrouw
Vitesse gaat de koppositie pakken © wikimedia.org

november 2013 • Shownieuws

Vitesse wordt geleid door een vrouw

De grotere invloed vanuit Londen, waar Roman Abramovich zijn zakenvriend Alexander Chigirinsky heeft gevraagd het project Vitesse meer naar zich toe te trekken, zorgt binnen de gelederen van Vitesse voor een interne verschuiving.

De directie in Arnhem, Joost de Wit (algemeen directeur), Peter Gansler (commercieel directeur) en Mo Allach (technisch directeur), heeft niet langer Merab Jordania als ‘leider’. Dit gebeurt tegenwoordig vanuit Londen, waar de Russische leiders op Stamford Bridge, de thuishaven van de Londense topclub, de orders brengen
.
Vanaf het moment dat Chigirinsky in Arnhem in beeld is gekomen, hebben de directeuren alleen nog maar te luisteren naar de mensen rondom Abramovich die het voor het zeggen hebben. Het directeuren van Vitesse kiezen duidelijk voor het geld en zeggen ’ja en amen’ tegen elke opdracht uit Londen.

Wat bijna niemand weet, is dat de hele directie van Vitesse daarbij moet luisteren naar één vrouw, zo vond de Telegraaf. Marina Granovskaia is haar naam en ze is de rechterhand van Abramovic.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Logo Goals and Glamour