Logo Goals and Glamour
Dit is de vader van Noa Vahle, dochter van Linda de Mol
© Instagram

september 2023 • Shownieuws

Dit is de vader van Noa Vahle, dochter van Linda de Mol

Noa Vahle maakt de laatste jaren flink naam in de Nederlandse sportjournalistiek. Vahle is de dochter van Linda de Mol en werkt als verslaggever voor Talpa. Zo reisde ze af naar Qatar om het WK 2022 te verslaan. Niet alleen heeft Noa een bekende moeder, ook haar vader is een publiek figuur. Dit is Sander Vahle, de vader van Noa Vahle.

Sander Vahle, de vader van Noa Vahle, samen met moeder Linda en broer Julian
© Instagram: @Noavahle

Linda de Mol is maar één keer in haar leven getrouwd geweest. Op 27-jarige leeftijd stapte ze het huwelijksbootje in met haar jeugdliefde Fred Reuter. Vier jaar later bleek dat toch geen droomhuwelijk, want toen gingen de twee alweer uit elkaar. Vanaf dat moment kwam Sander Vahle in haar leven en zij hebben jarenlang een relatie gehad.

Alles over VI-reporter Noa Vahle: heeft ze een vriend en wie is haar vader? 🙃

Vader van Noa Vahle

Nog een keer trouwen, daar waagde Linda zich niet aan, maar de relatie met Vahle leverde wel twee kinderen op. Eerst werd zoon Julian geboren en drie jaar later zag Noa haar eerste levenslicht. Inmiddels is ook de relatie tussen Linda en Vahle ten einde, maar wie is die Sander nou eigenlijk?

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Sander Vahle met zijn dochten Noa Vahle en zoon Julian Vahle
© Instagram: @Noavahle

Sander Vahle is een bekende regisseur. Hij regisseerde diverse grote televisieprogramma’s en zo heeft hij Linda de Mol ook leren kennen. Vahle was onder meer regisseur van Ik hou van Holland, het programma dat Linda de Mol presenteerde, maar ook van The Voice of Holland, De jongens tegen de meisjes, Dance Dance Dance en Superkids.

In 2007 werd bekend dat de vader en moeder van Noa Vahle uit elkaar gingen. Op dat moment was Noa zeven jaar oud. De oorzaak van de breuk was een affaire van Sander met Heleen Hofstee. Treurig zou je zeggen, maar inmiddels is Sander nog altijd samen met deze vrouw. “En wij zijn nog steeds übergelukkig”, laat hij weten tegenover Party.

Artikel verder na advertentie

Meer over Noa Vahle:

Noa Vahle met haar vader Sander Vahle
© Instagram: @Noavahle

De vader van Noa Vahle was dus vreemd gegaan en daardoor zijn haar ouders gescheiden. Echter, er blijkt ook nog een andere kant aan dit verhaal te zitten. De relatie tussen Sander en Linda was al langer broos en Linda de Mol gaf later in haar eigen maandblad aan zelf ook weleens een affaire te hebben gehad. “Ergens ben ik blij dat ik het een keer meegemaakt heb – andersom trouwens ook hoor – want daardoor begrijp ik het wel beter.”

View this post on Instagram

A post shared by Noa Vahle (@noavahle)

Vader en moeder behandelden Noa Vahle anders

Noa Vahle vertelde later in de LINDA dat zei de scheiding nooit als grote last heeft ervaren. “We deden daarna alleen maar leuke dingen. Ik kreeg mijn eerste telefoon, zodat ze kon sms’en als er iets was, ik mocht een nieuw bed uitzoeken, ging voortaan twee keer op vakantie en kreeg met mijn verjaardag dubbel zoveel cadeautjes.”

Daarna bleek Linda de opvoeding iets serieuzer te nemen dan Sander. “Bij papa mochten we pizza eten, maar mama kookte elke dag groenten. Dus dan zeiden we: ‘Nou, bij papa hoeven we die niet.’ Op die manier hebben we mijn moeder weleens pijn gedaan. Nu zie ik pas hoe goed ze voor ons was.”

Logo Goals and Glamour