Logo Goals and Glamour
Tom Dumoulin heeft een hekel aan selfies en handtekeningenjagers
© Pro Shots

januari 2018 • Shownieuws

Tom Dumoulin heeft een hekel aan selfies en handtekeningenjagers

Je zou het misschien niet verwachten, maar het leven van Tom Dumoulin gaat niet over rozen. Zijn nieuwe status van beroemdheid bevalt hem totaal niet, zo onthult die wielerkampioen aan Cycling.be.

“Weet je, ik werd opeens een bekende Nederlander en dat is helemaal mijn ding niet”, is de Giro-winnaar openhartig. “Ik ben het niet gewend om de hele tijd herkend te worden: ik ben mijn privacy een beetje kwijt en kan niet gewoon rustig naar een café of restaurant.”

Dumoulin baalt ervan dat met mensen hem constant aankijken en hem om een selfie of handtekening vragen. “Dat vind ik heel moeilijk en is me tegengevallen”, vertelt hij. “Als ik boodschappen doe, zijn er elke keer mensen die me aanspreken of aankijken, en dat is gewoon raar: ik ben nog amper op mijn gemak. Al moet ik toegeven dat ik het stilaan wel een plaats kan geven en dat ik er beter mee om kan dan enkele maanden geleden.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Dat komt met name door de steun van zijn vriendin Thanee, laat hij weten. Nou ja, de boodschap is duidelijk: mocht je Tom tegen het lijf lopen tijdens een weekendje Limburg? Laat hem gewoon met rust.

Logo Goals and Glamour