Logo Goals and Glamour
Speler dumpt club nadat ploegmaat zijn vrouw doet
Rechts Jonas Borring. © Pro Shots

maart 2016 • Shownieuws

Speler dumpt club nadat ploegmaat zijn vrouw doet

Dat is ook wat: de aanvoerder van je team duwt je vrouw aan en jij wordt met verlof gestuurd. Het overkwam Jonas Borring, die het allemaal niet meer ziet zitten. De Deense international neemt per direct afscheid van Randers FC, waar hij sinds 2012 actief was.

Ploegmaat Christian Keller onderhield een heimelijke affaire met mevrouw Borring, die al wel in scheiding lag met haar wederhelft. Hoe dan ook is het matennaaierij eerste klas, want het paar woonde nog wel met hun twee kinderen onder één dak.

“Ik wilde na deze emotionele tijd terugkeren, maar gezien de omstandigheden is dat onmogelijk voor mij”, vertelt Borring aan Ekstra Bladet. “Randers is een club die heel veel voor mij betekent en ik wil de fans bedanken voor al hun steun. Ik ga nu een nieuw avontuur aan in het voetbal.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

De grote boosdoener, Keller, lijkt er in een reactie niet zo rouwig om. “We verliezen een goede speler, maar dat is wel vaker gebeurd”, stelt de Randers-captain. “Het team, ikzelf en de club zullen doorgaan. We stoppen niet met voetballen omdat er een speler is vertrokken.”

Hier waren Jonas en Kira nog wél gelukkig:

Artikel verder na advertentie

En links de matennaaier:

Logo Goals and Glamour