Logo Goals and Glamour
‘Sabia’s baby verwekt door andere man’
© Facebook

oktober 2015 • Shownieuws WTF

‘Sabia’s baby verwekt door andere man’

Nu Rafael van der Vaart uitgebreid in het nieuws is met een nieuwe liefde, kan ook een update over Sabia Engizek natuurlijk niet uitblijven. Het nieuwste gerucht: haar vermeende baby zou niet van Raf, maar van een andere man zijn.

Dat beweert althans het Duitse OK! Magazine, dat een heuse berekening los laat op Sabia’s beweringen.

Ten eerste blijft de Duitse onduidelijk over de datum waarop de kersverse spruit verwekt is. Sabia stelde vorige week in Gala vier maanden in verwachting te zijn, maar onthulde in de zomer nog dat ze al elf weken zwanger was. In dat geval is ze momenteel zes maanden drachtig, maar blijft een babybuikje nog steeds uit.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

OK! Magazine dook er echter dieper in. Sabia beweert namelijk in februari uitgerekend te zijn, hetgeen betekent dat het kind eind mei, begin juni verwekt is. Volgens de diva bekeek ze haar zwangerschapstest samen met Rafael, maar die verbleef destijds in Sevilla voor een trainingskamp met zijn club Real Betis.

OK! twijfelt dus, om een vaag verhaal kort te maken, zeer of Sabia echt in verwachting is. Mocht ze daadwerkelijk zwanger zijn, dan is het sterk de vraag of het wel Raf’s baby is. Het vreemdgaan van Sabia zou in dat geval de reden van de breuk zijn, concludeert het Duitse tijdschrift. Het zou direct verklaren waarom Rafael niets kwijt wil over zijn vermeende kind.

Artikel verder na advertentie

Logo Goals and Glamour