Logo Goals and Glamour
Royston Drenthe gaat scheiden
Royston Drenthe. © Pro Shots

juli 2014 • Shownieuws

Royston Drenthe gaat scheiden

De loopbaan van Royston Drenthe verloopt allesbehalve florissant, maar ook privé gaat het hem niet voor de wind. De 27-jarige verdediger ligt in scheiding.

“Ik ben nog getrouwd met mijn vrouw Daisy, maar wij zijn niet meer samen”, vertelt Drenthe aan het blad Helden. “Dat is met zo’n drie tot vier weken waarschijnlijk over. We hebben geprobeerd om nog aan onze relatie te werken, zo’n jaar lang, dat is ons niet meer gelukt. Zij heeft haar leven opgepakt en dat is voor mij het allerbelangrijkst. Het is toch de moeder van mijn zoon. Ik ben nu een single daddy.”

De voetballer moet vertrekken bij het Engelse FC Reading, omdat de club hem niet meer kan betalen. In het interview doet Drenthe daarom tevens de uitspraak dat hij best terug zou willen keren naar een Nederlandse club. Zijn oude liefde Feyenoord bijvoorbeeld.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

“Een terugkeer naar Feyenoord of überhaupt naar Nederland zou ik never zien als een schande”, zegt hij. “De Nederlandse competitie is, in vergelijking tot waar ik heb gespeeld, rustig en de mensen zijn nuchter. Dat is een main reason waarom ik terug zou keren naar Nederland. En vooral omdat Rotterdam mijn basis is, ik het fijn vind om lekker thuis te zijn.”

Logo Goals and Glamour