Logo Goals and Glamour
Ronaldo showt megabruine blote torso met MMA-fighter
© Instagram Ronaldo

juli 2016 • Shownieuws

Ronaldo showt megabruine blote torso met MMA-fighter

Cristiano Ronaldo vermaakt zich opperbest tijdens zijn vakantie. Hij laat ook regelmatig zijn ontblote bovenlijf aan de wereld zien via verschillende sociale media.

Tijdens zijn vakantie in Los Angeles  ging hij ook een dag naar de gym van MMA-fighter Conor McGregor, en daar poseerde de twee voor de camera. De foto werd geplaatst op de Instagrampagina’s van beide mannen.

Het bijschrift van McGregor: “Mijn broer Ronaldo kwam vandaag langs in de gym. Bedankt Cristiano. Heel veel respect! Ik zie je volgend jaar weer in de strijd om de koppositie in Forbes.” De Forbes rekent uit welke sport het meest verdient per jaar. Ronaldo was daar afgelopen jaar koploper met 80 miljoen, terwijl McGregor het moest doen met een kwart daarvan.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Het bovenlijf van de Portugese voetballer is overigens een stuk indrukwekkender dan dat van de vechtersbaas. Tenminste, de spieren dan, want die tattoos zijn vrij ruig natuurlijk.

My brother Ronaldo dropped by the gym today! He is an animal. Thank you @cristiano, much respect! I will see you for that Forbes number 1 spot next year. #ThisIsTheMacLife

A photo posted by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Great to see you bro!!???

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Logo Goals and Glamour