Logo Goals and Glamour
Reis binnen tien dagen weg bij nieuwe club

januari 2014 • Shownieuws

Reis binnen tien dagen weg bij nieuwe club

Aan de carrière van Jonathan Reis lijkt langzaam maar zeker een einde te komen. Bij de Braziliaanse club Bahia, dat hem overnam van Vitesse, heeft zijn dienstverband nog geen 10 dagen geduurd. Volgens de clubleiding ging de spits niet akkoord met een clausule in zijn contract, waarin staat dat hij geschorst zou worden als hij zichzelf weer in de problemen werkt, zoals eerder bij PSV het geval was.

Reis werd eerder bij PSV ontslagen vanwege een cocaïneverslaving. Tijdens zijn tweede periode in Eindhoven werd hij dronken achter het stuur betrapt. Toch wilde PSV hem nóg een kans geven, Reis koost echter voor een contract bij Vitesse. Na zijn overstap van PSV naar Vitesse werd Reis door de Eindhovense fans belachelijk gemaakt en gehaat. In bovenstaand filmpje is te zien hoe Reis bij zijn terugkeer in het Philips stadion aangepakt wordt door de supporters van PSV.

Nu lijkt er dus een snel einde te komen aan de carrière die zo veelbelovend begon. ‘De nieuwe Romario’ van weleer leverde zijn contract in, zo staat donderdag op de website van de club. Volgens Braziliaanse media is Reis vertrokken omdat hij opnieuw last heeft gekregen van zijn knie, maar Bahia meldt dat de spits zonder problemen door de medische keuring is gekomen.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Logo Goals and Glamour