Logo Goals and Glamour
‘Rafael deed Sabia terwijl Sylvie er naast zat’
© Pro Shots

maart 2016 • Shownieuws WTF

‘Rafael deed Sabia terwijl Sylvie er naast zat’

Pikante quotes van Christie Bokma, de geschoffeerde ex van Rafael van der Vaart. Mevrouw werd twee weken geleden bruut opzij gezet door Raf voor handbalster Estavana Polman en zet uit wraak de vuile was van de middenvelder buiten.

Christie doet de onthullingen in een exclusief interview met Story. Met name haar verhalen over de driehoeksverhouding van Sabia, Sylvie en Rafael zijn behoorlijk bizar: zo had Syl er absoluut geen problemen mee dat haar toenmalige man er een affaire met haar hartsvriendin op nahield. Integendeel!

“Rafael vertelde mij dat hij zelfs seks met Sabia had in de badkamer van de echtelijke woning, terwijl Sylvie thuis was!” onthult Christie. Sylvie zou Saab aan haar man gekoppeld hebben, zodat ze zelf ook kon vreemdgaan.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Christie vervolgt: “Toen het serieus werd tussen Rafael en Sabia, heeft zij hem alles over dat ‘koppelen’ opgebiecht. Hij was verbijsterd, maar zette zich er snel overheen. Hij vond het wel makkelijk om meteen weer een nieuwe liefde te hebben, een vrouw met wie hij het goed kon vinden en met wie hij goed kon praten.”

Hoewel hij het niet lang uithield met Christie, was Rafael een open boek tegenover het 23-jarige model. Zo zou de voetballer haar ook verteld hebben dat Sabia absoluut niet zwanger was. De echo die hij van zijn ex kreeg toegestuurd bleek van hun eerdere kindje, dat doodgeboren werd.

Artikel verder na advertentie

Logo Goals and Glamour