Logo Goals and Glamour
Polak:’Als er elf met diarree uit de bus stappen’
© Pro Shots

september 2017 • Shownieuws

Polak:’Als er elf met diarree uit de bus stappen’

Ajax speelt woensdagavond in de strijd om de KNVB Beker tegen Scheveningen. Dat is de club waar cultheld Sjaak Polak zijn carrière begon én eindigde. De Hagenees hoopt dat ‘zijn cluppie’ voor een daverende verrassing kan zorgen in het toernooi.

“Stiekem hoop ik op een stunt”, zegt hij tegen de Telegraaf. “Dat vind ik mooi. In Engeland gebeurt het ook, dat een vierdeklasser een club uit de Premier League uitschakelt. Dat zou nu ook ineens kunnen gaan gebeuren. Als elf Ajacieden met diarree de bus uitstappen, maakt Scheveningen een kans. Maar we moeten realistisch blijven. Als Ajax gewoon tempo gaat spelen, wordt het lastig”, aldus Polak.

Toch ziet hij wel een kans: “Ze hebben kwaliteiten, maar het is op dit moment chaos bij Ajax. Ze komen er gewoon niet uit. Ze weten niet wat ze met hun geld moeten doen en liggen al uit de Champions en Europa League. Die 1-1 bij ADO was ook een klap. Dat gaat in de koppen zitten. Nu moeten ze onder druk naar Scheveningen en ik zeg je: het gaat lastig worden voor Ajax. Het kan wel eens gaan spoken.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Meer mooie uitspraken van Sjaak Polak? Klik hier!

Logo Goals and Glamour