Logo Goals and Glamour
Pellè: ‘Wij werden bestolen hoor’
Pellè zag het niet meer zitten zondag © Pro Shots

februari 2014 • Shownieuws

Pellè: ‘Wij werden bestolen hoor’

Graziano Pellè is nog steeds boos over wat er afgelopen zondag gebeurde in Enschede. Feyenoord kreeg een late gelijkmaker te verduren en dat kwam volgens de spits vooral door scheidsrechter Serdar Gözübüyük.

Dat Pellè vervolgens compleet door het lint ging en alle schuld op zich krijgt is volgens hem niet terecht: “Alles richt zich nu op mij, maar de scheidsrechter die ons besteelt, komt overal mee weg. Nu willen ze me misschien schorsen, maar wat heb ik gedaan?”, zei Pellè tegen VI.

“Ik heb niemand verwond, ik heb me afgereageerd op materiaal. Uiteraard wil ik dat vergoeden en daarvoor bied ik mijn excuses aan, aan FC Twente en de NOS, maar een schorsing gaat me te ver. Je kunt mijn woede overdreven vinden, alleen: stel dat we aan het eind van het seizoen de voorronde van de Champions League missen op twee punten, wat gaat de KNVB dan doen? Iedereen maakt fouten, ik ook. Normaal zeur ik daar niet over, maar zes cruciale fouten in twee wedstrijden die ons vier punten kosten op weg naar een goede klassering: ik kan daar moeilijk mee leven.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Logo Goals and Glamour