Logo Goals and Glamour
Ook Rafael ging vreemd tijdens relatie
Rafael en Sylvie gaan vandaag officieel scheiden © Pro Shots

december 2013 • Shownieuws

Ook Rafael ging vreemd tijdens relatie

Je kon er natuurlijk ook wachten, maar ook verhalen over een vreemdgaande Rafael van der Vaart komen langzaam aan naar boven. De ster van HSV gaat vandaag officieel scheiden van zijn vrouw Sylvie, en net op die dag komt de nieuwste roddel uit.

Van der Vaart zou namelijk al tijdens zijn relatie met Sylvie vreemd zijn gegaan met Nicky Plessen. Hij leerde de actrice, presentatrice en mode-ontwerpster kennen op een feest van Danie Bles en de hele vriendengroep wist van de roddel.

Een bron die het stel goed kent doet zijn of haar verhaal, en zegt dat het onterecht is dat alleen Sylvie wordt beschuldigd: “Zij krijgt nu de schuld van alles. Maar dat is niet terecht. Rafael heeft zich net zo laten gaan met iemand die dat bovendien glashard durft te ontkennen.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Sylvie zou het echter ook heus wel weten: “Natuurlijk. Ze is niet gek! Echt iedereen wist ervan. Het was de rest van de bruiloft ook het gesprek. Maar ik denk dat Sylvie zich schuldig voelde over haar vreemdgaan en het daarom maar heeft laten gaan.”

Logo Goals and Glamour