Logo Goals and Glamour
‘Ook Amerikaanse basketbal-ster aangezien voor vluchteling’
© Twitter

augustus 2017 • Shownieuws

‘Ook Amerikaanse basketbal-ster aangezien voor vluchteling’

Na het verhaal met Lukas Podolski is er opnieuw opschudding ontstaan over een (voormalig) sporter die aangezien wordt voor een vluchteling. Samen met acteur Samuel L. Jackson werd voormalig basketbal ster Magic Johnson op een bankje in Italië beschuldigd van ‘lui gedrag’.

Een Italiaanse Cabaretier plaatste de foto van de twee sterren bij wijze van grap met de tekst: ‘Schande! Ze shoppen met het zakgeld dat ze van de staat krijgen! Deel als je je hier ook over opwindt!’ Veel mensen snapten de ironie echter niet en spraken schande van de rijk uitziende ‘immigranten’. Teksten als  ‘Het moet afgelopen zijn met het gehang van migranten op bankjes in het centrum.’ ‘Belachelijk’. ‘Migranten bivakkeren op de bankjes van Forte dei Marmi, met onze 35 euro! Schande!’

Toen de bekende Nina Moric de foto onder haar honderdduizenden volgers deelde met de tekst: ‘Migranten op toeristische plekken als Forte dei Marmi zien bivakkeren op bankjes met onze 35 euro gaat me te ver.’, ging het helemaal los. Moric deed de zaak af als ‘sociaal experiment’, maar kreeg veel negatieve reacties over zich heen.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Onderstaande foto’s werden geplaatst door Magic Johnson, en de cabaretier deelde alleen de linkse onder zijn volgers.

Logo Goals and Glamour